2017. április 27., csütörtök

ORBÁNÉK OROSZ MEGYÉT CSINÁLNAK BELŐLÜNK?

VARÁNUSZ BLOG
Szerző: Fabius
2017.04.26.



Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára.


Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben tapasztalható, és ne fárasszuk egymást ezzel a keleti nyitás nevű balfaszsággal.
Kiss Szilárd "diplomata" úgy pörgette a vízummutyit Moszkvában, hogy attól a Fidesz funkcik gyomra is felfordult. Leveleznek egymással, próbálják Kisst megfékezni - amíg az közben két nemzetbiztonsági vizsgálaton is megbukik - de minden csak rosszabb lesz. Végső érvnek bedobja a moszkvai nagykövet, hogy héló, Kiss madamkája szovjet orosz kém, baszki! Mi történik? Nem, hogy a vízummutyit nem számolják fel, hanem egyenesen vízumközpontot adnak Cvetkova és rajta keresztül az orosz szolgálatok kezébe.
- A GRU emberei többet voltak kvázi háborút játszani Bőnyben, mint legó MIG-et építeni otthon a gyerekkel.
- KGBéla lebukása óta Putyin brüsszeli lobbistáját úgy hívják: Orbán Viktor. KGBéla ügynek következménye? Semmi a világon.
Magomed, a csecsen pont ugyanazt engedheti meg magának Budapesten, mint Groznijban. Szabadon fenyegetőzhet megtorlással, fizikai erőszakkal pont úgy, mintha itt is Kadirov és nem Orbán lenne a teljhatalmú kényúr. Sőt, egyenesen menőzhet azzal, neki itt a parlamentben spanja van, mi baja lehetne? Következmény? Semmi a világon. A legtermészetesebb dolog, hogy ma csecsenek a mi hazánkban magyar állampolgárok arcára szarhatnak Magyarország kormányának asszisztálásával...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.