2017. április 24., hétfő

VÉDJÜK MEG ORBÁN VIKTORT!

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.04.24.


Ne hugyozd le a lábad szárát Viktor a félelemtől, már itt vagyunk neked, és számíthatsz ránk, ostoba fajankókra.

Az utóbbi időben kicsit sok körülötted a zűr, de ameddig tovább drágulhat a vizes vébé, hetente vehetsz Lőrinc nevén újabb területet az országból, addig kitartunk melletted. Nagyon igaz, most kicsit belecsaptál a tőled megszokott meggondolatlansággal az újabb ellenség elleni harcba, de mi akkor is melletted állunk, és ha viszket a tenyered, fényesre nyaljuk azt is, ahogy azt a hátsóddal is megtesszük naponta.

Kezdtük azt hinni, nem vagy régi önmagad, annyira hiányoltuk már tőled azokat a megszokott baromságokat amivel naponta mérgezed az ország józan gondolkodását, csak mert az nem akar olyan szánalmas féreg lenni, mint amilyenné te szeretnéd formálni. De az egyetem bezárásának a módszere meggyőzött bennünket, hogy nem kell csalódnunk a vezérünkbe, aki mindig tudja mivel bassza fel az emberek agyát. Zseniális vagy, meg kell mondani, főleg mivel utána azzal próbálod menteni a helyzetet, hogy mindenki hülye, és csak neked szép és okos a meglátásod ebben a helyzetben. Ha majd kezet fogsz Trumppal mikor a szerződést aláírjátok, lopd el a kezéről az óráját, ahogy azt a magyar magánnyugdíjjal tetted. Na jó, ez nem fog előfordulni, sikerült olyan feltételeket támasztanod az egyetem megmaradásához, amelyek nem teljesíthetők, de a magyar törvények vonatkozzanak mindenkire, azt a kutya fáját!

Emlékszünk még rád a régi időkből, mikor még itthon játszottál kicsiben a választók türelmével, és mindig sikerült neked véghezvinni amit akartál. Szépen átverted a melósok nagy részét régen az új Munka törvénnyel, és most is hasonlóra készülsz, csak mert ahhoz van kedved, hogy szórakozz velük. Nem is értem, miért nem veszik ezt most sem nagyon észre, de Te mindig tudod hogy legyél sunyi alattomos kis geci, ha valamit el akarsz érni. Sikerülni fog ez is Viktor, az egykulcsos adóval is odabasztál rendesen a bérből és fizetésből élőknek, azok meg nem lógattak fel az első fára akkor, tehát nyertél. És még mennyi mindent megcsináltál ebben az országban azokkal akiknek nem tetszett az önálló gondolkodása, és véleménye! A tanároknak is a fejére raktál egy szervezetet, nem is tudnak mit tenni ellene. Így legalább nem azt oktatják amire szüksége van a gyereknek, hanem amit Te jónak látsz! Ügyes vagy, ez nem kétséges, a fizetésemelésükből ami végül is alig igaz, fasza ellenszenvet keltettél velük szemben, így ellenük tudtad fordítani a közvéleményt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.