2017. május 11., csütörtök

15 EZER KILOMÉTERRE HAGYTAM A LELKEM

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő/Péter
2017.05.11.



Nehéz helyzet az, amikor a forma szerint mindened megvan, ám te tudod, hogy valami nem stimmel, valami hiányzik, vagy ahogyan Péter megfogalmazta, valahol otthagytad a lelked – legyen az valamelyik külföldi ország, vagy munka egy óceánjáró hajón.

„Sokat gondolkodtam milyen frappáns címet adhatnék írásomnak. Szóba került a „két világ között ragadva”, a „Minden nap csak rád gondolok”, meg a „Fogva tart a saját elmém” is. Mindegyik címnek ugyan az a végkifejlete, na de erről később.

Kb. 11 éves koromban (1999) egyszer láttam a tévében valami ismeretterjesztő műsort, melyben épp az óceánjáró hajós életről, munkáról volt szó és emlékszem nagyon megtetszett a dolog.

Persze mint sok minden más egy gyereknél ez is gyorsan elfelejtődött és ment minden a maga útján tovább. Érettségi után irány az egyetem és 2011-ben, mint kezdő marketinges és grafikus kerültem ki a munkaerő piacra Budapesten. Szerettem, szeretem a szakmám és minden nagyképűség nélkül jó vagyok benne jelenleg is.

Normál körülmények között nőttem fel, nem kellett nélkülöznöm, de persze csilliárdosok se voltunk, így a pályakezdő fizetésem teljesen rendben volt a piaci kereteknek megfelelően. Volt egy kihűlőfélben lévő párkapcsolat, albérlet, kocsi, motor, kutya...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.