2017. május 29., hétfő

A FAGYI VISSZANYAL - NÉMETH SZILÁRNAK IS KELL SZÁMOLNI A MILLIÁRDOKKAL

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2017.05.28.


Miután minden könnyűnket elsírtuk, inkább csak röhögni tudunk azon, hogy az állam és a csepeli önkormányzat 2 milliárdot ad a Fidesz alelnökének, hogy építsen magának egy sportcsarnokot. De a fagyi vissza nyal: Németh Szilárd civil szervezetének is el kell ám számolnia a milliárdokkal.

A stadionépítési láz újabb szintet lépett az Orbán-kormány alatt. Ezúttal több mint 2 milliárd adóforintot költünk arra, hogy egy magánalapítvány építsen magának egy sportcsarnokot. Persze ilyen fontos feladatot bárkire nem lehet bízni. Csepel önkormányzata évek óta próbál egy birkózóközpontot tető alá hozni, igaz eddig "csak" 400 milliónyi állami támogatással, 100 milliónyi önrésszel számoltak. De minek kicsiben gondolkodni, ha nagyban is érdemes: a Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány szívesen épít magának (!) egy ilyen létesítményt. Keresni se nagyon kell az alapítványt, hisz az Németh Szilárd, a Fidesz mindenre kapható alelnökének otthonába van bejegyezve. Hát hova máshova? Elvégre Németh a birkózószövetség elnöke is. No és, talán érdemes újra elmondani: a Fidesz alelnöke.

Hogy teljesen tiszta legyen: a 2 milliárd forintból felépülő csarnok nem köztulajdon lesz. Az kizárólag Németh alapítványáé. Mindörökre. Tegye fel a kezét, aki most úgy érzi: az általa befizetett adó a lehető legjobb helyre került...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.