2017. május 15., hétfő

AZ ÉN FÜTYIM NAGYOBB, MINT A TIÉD, JANI

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.05.14.


...Egy nagy, történelmi nemzet életében vannak olyan keresztnevek, amelyek megtestesítik a hazát, esetenként a név egyben a hont is jelentheti. Léteznek egy magát komolyan vevő országban ezért olyan személynevek, amelyek tekintélyét akár még a törvény szigorával is biztosítani kell. A törvényhozók elvitathatatlan feladata, hogy gondoskodjanak arról, bizonyos utónevek szentek és sérthetetlenek legyenek. Aki ennek a súlyát nem tudja felfogni, az nem egyéb mint Soros ügynök, a CEU által kiképzett libsi nemzetáruló.

Átérezve a Tisztelt Ház felelősségét, tudva, hogy milyen rettentően elfáradtak a sok-sok gombnyomogatástól, feladatukat átvállalva – ingyér – az alábbi törvényjavaslat elfogadására indítok népi, mit népi, a világ magyarságát érintő kezdeményezést.

1.& A magyar parlament alsó, felső és még felsőbb háza a János nevet védetté nyilvánítja.

2.& A törvény hatálybalépésének napjától a János név anyakönyvezése tilos.

3.& A János nevet tilos hivatalos helyeken – különösen a parlamenti üléseken, tüntetéseken, a karvalytőke által pénzelt minden nemzetellenes fórumon – megemlíteni, skandálni, rigmusok gyártására használni.

4.& A János név a magánjellegű kapcsolatokban is szigorú védelmet élvez. Tilos a János nevet családi perpatvarokban, kocsmai verekedésekben illetlenül bárkinek a szájára venni.

5.& A óvodai, közoktatási tervekben kifejezetten biztosítani kell a név legmagasabb szintű védelmét. Kerülni kell, hogy a kisfiúk azzal hencegjenek egymás között, hogy “Az én fütyim nagyobb, mint a tiéd Jani”.

6.& Házastársi kötelékben élő hölgyek, szeretkezés közben kerülni kötelesek az “Óh János , te vagy a Jani” sóhajokat.

7.& A törvényt megszegő parlamenti képviselők mentelmi joga, a tett elkövetésekor, azonnal, e törvény erejénél fogva megszűnik.

8.& A magyar nyelvből az MTA köteles törölni, a paprikajancsi, máléjankó, fajankó, keljfeljancsi, olcsó János, máléjános és más, dehonesztáló kifejezéseket.

9.& A törvény megszegőire a törvény és a TEK a teljes szigorával lesújt. A bűnösök a Karmelita Kolostor pincéjében kialakított tömlöcben kerülnek elzárásra, a nagybajuszú főméltóság által megszabott ideig, mely ellen még a Legmagasabb Helyre sem lehet fellebbezni. Az elítéltek kötelesek naponta ezerszer leírni, “János nevét, a számra többé nem veszem! ” mondatot.

10.& A törvény az elfogadásának napján azonnal hatályba lép.

Indokolás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.