2017. május 12., péntek

BUDAPESTRE JÖNNEK, AKIK TÖNKRETESZIK A VILÁGOT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Bartus László
2017.05.12.


Május 26-27-én Budapesten kerül megrendezésre a Családok XI. Világkongresszusa. A “család” kifejezés megtévesztő. A Világkongresszus szervezője a homoszexualitást üldöző és abortuszellenes világszervezet, amely valójában a liberális demokráciák legfőbb üldözője a világon. Ez a világszervezet áll a Trump szavazókat energizáló álhírek mögött, és ez köti össze az amerikai és európai szélsőjobboldalt Putyinnal és az orosz titkosszolgálatokkal.

A World Congress of Families amerikai fundamentalista szélsőjobboldali keresztények által alapított és irányított szervezet, amely világmissziót folytat a homoszexualitás és abortusz ellen. Ennek során hozták létre az orosz leányszervezetet, amelyet nagy örömmel fogadott az orosz ortodox egyházra támaszkodó Putyin, és azonnal az egész mozgalmat az oligarchái irányítása alá rendelte. Amerikai alapítói pedig boldogan fogadták az emberi jogokat sértő orosz törvényeket.

Ez a világszervezet (“családlobbi”) az összekötő kapocs Donald Trump és Putyin, a Trumpot támogató evangéliumi és karizmatikus keresztény mozgalom, valamint az álhíreket gyártó és terjesztő orosz titkosszolgálat között. Az oroszok nemcsak a demokraták emailjeinek és szervereinek meghekkelésével avatkoztak be az amerikai elnökválasztásba, hanem olyan hazug álhírekkel, amely a Trumpra szavazó amerikai keresztényeket manipulálta.

Az orosz titkosszolgálat Clinton emailbotrányának felerősítésével a demokrata szavazókat bizonytalanította el, a homofób és abortuszellenes álhírekkel és uszítással pedig szavazókat szerzett Trumpnak. Hiába csináltak volna bármit az oroszok, ha nincs szavazó, aki Trumpra szavazzon. Ezek pedig a keresztény fundamentalisták voltak, akiket a World Congress of Families-hez tartozó egyházak mozgósítottak az orosz titkosszolgálat által gyártott “fake news”, álhírek, gyűlöletkeltő propaganda segítségével...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.