2017. május 7., vasárnap

DEMAGÓGISZTÁNI NAPLÓ: KORMÁNYPÁRTI MORÁLDEFICIT

GONDOLATVILÁGBAN BLOG
Szerző: Andrew_s
2017.05.06.



A jelek szerint forrong a kampánykondér a Fidesz berkeiben. Amellett a nemzeti konzultációnak hazudott, népszavazáspótló öntömjénezést is veszélyben érezhetik. Valószínűleg attól is tartva, és joggal tartva attól, hogy az emberek tömegesen mennek táppénzre a kormányzati görcsölések hatására. Amennyiben betegre röhögik magukat. Miközben olykor újságírók, és fidesznyikek hullnak forgács gyanánt.

Az eset kapcsán alapvetően a Fidesz egyik nyilatkozata, pontosabban a XI. kerületi fiókszervezetük nyilatkozata miatt kezdtem fülelni, illetve szemezni, a felbukkanó információkkal. Ezek egyike szerint a 444 újságírónőjét részben megrángatták, részben kivezették egy fórumról. A Fidesz alapszervezete szerint gyakorlatilag a saját kérésére. Mert ők azt mondják, hogy a sajtó munkatársa provokálta a szervezőket, és ezzel kihívta maga ellen a sorsot. Meg a szervezőket. Bár nincs arról információ, hogy nuncsakuval támadott rá a fórum résztvevőire, de még kiderülhet. Arról sincs információ, hogy hány gyereke van a sajtó munkatársának. Mert amennyiben egy sem, akkor bizony még örülhet is, hogy egy kis rángatással megúszta. Elvégre Varga képviselő úr örökbecsű megnyilatkozásaóta tudjuk: amelyik nő nem szül gyereket, az tulajdonképpen verést érdemel. De összességében azért megállapíthatjuk, hogy komoly információszegénységben szenvedünk az eset kapcsán. Némely esetben meg több is van, mint szükséges.

Így megállapíthatjuk, hogy a hölgy képanyagát eltüntetni vágyó, és tudósítás szerint, ezért a telefonjáról minden képet letörlő fideszes kartársnak esetleg csak annyi esze van, mint egy molylepkének. A 444 tudósítását ugyanis a fórumon készült képek némelyike illusztrálja. Ami alapján vagy nem volt képes még a képek törlését sem végrehajtani, vagy, s ez a valószínűbb, nem törölte a kamera képeit. Illetve fel sem szólította erre az újságírót a szöveg szerint. Holott, ha a sajtó munkatársa azért akart visszamenni a terembe a kivezetése után, hogy a kameraállványt és egyéb cókmokjait begyűjtse, akkor jó eséllyel feltételezhette volna, hogy nem csak a telefonnal készültek képek. Illetve azt, hogy főleg nem a telefonnal készültek képek. Mely képek elkészítését tekintették provokációnak: „A megállapodás ellenére az online lap tudósítója az első sorok között sétálva próbált képi- és hangfelvételeket készíteni, viselkedésével zavarva a fórum hallgatóságát”. Sőt! A hangfelvételekkel egyenesen elszívta a decibeleket. Mert a Fidesz közleménye azt is mondja, hogy: „A résztvevők közül többekkel is hangos szóváltásba keveredett, miután a vendégek jelezték az újságírónak, hogy nem látják a kivetítőt és nem hallják az előadókat miatta”. Amiből a „nem hallják” alapján vagy az újságírónő volt egy valami hangszigetelő anyagból készült android, vagy a molylepkék a hangosítást biztosítók társaságát is ki kérnék maguknak. Már akkor, ha a közlemény igaz. Márpedig igaz kell, hogy legyen, mert a kormánypárt helyi képviselete adta ki...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.