2017. május 15., hétfő

EZ MÁR NEKIK IS SOK(K)

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.15.


Mármint a Narancshordának. Ezzel a fotóval Orbán megmutatja a valódi énjét a sajátjainak is. Szerintem elszámította magát.

Egy kép sokkal többet mond el minden szónál. EZ A KÉP pedig mindent elmond. És nincs rá mentség. Nem lehet arról hablatyolni, hogy valami odaküldött sorosbérenc fotós épp lekapta szegény Viktort, hogy lejárassa. Nem lehet azt sem mondani, hogy fotosopp. EZT A KÉPET ugyanis Orbán Viktor saját maga rakta föl a saját fészbuk oldalára. Márpedig mindenki azt mutat meg magáról a nyilvánosságnak, amit fontosnak gondol megmutatni. Ő pedig ezt tartja fontosnak. Gyilkosok, diktátorok klubjának örömmel fogadott tagjaként tündökölni. Al Capone, Lucky Luciano és Meyer Lansky csoportképére felkerülni pedig csak maffiózónak dicsőség.

Az itthonmaradt Habonyműveknek EZ A KÉP most minden eddiginél nehezebb feladatot ad. Tökéletesre csiszolt agymosó propaganda-gépezetüknek nagyjából azt kéne elmagyarázni a Vérnarancs tábornak, hogy a kép nem is azt jelenti, amit. Mert ha az ember végignézi Orbán Viktor fészbuk oldalát, ahová a képet saját maga kiposztolta, ott bizony azt látja, hogy alig található támogató komment. Szokott a netre fölkerülni Narancszombiktól képernyőmentés, amint épp falkában dicsőítik a Gecit. De itt bizony most a kiborult, dühös kommentek uralkodnak. Amit azért nem cenzúráznak ki Orbán médiacsicskái, mert különben nem maradna semmi a kép alatt. Az meg ciki, ha visszhangtalan az öntömjénezés...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.