2017. május 3., szerda

EZ VALAMI FIDESZES BOSZORKÁNYPER

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Tamás Róbert
2017.05.03.


Kezdjünk el aggódni, drága honfitársaim a Nagyon Egyszerűek Rendszerének szellemi földrengésében. Ebben az országban lassan nem a nap kel fel reggel, hanem Németh Szilárd markáns feje bukkan elő a horizonton, két-három bárányfelhőtől övezve és reggeltől-estig ontja a sötétséget amúgy is sokat szenvedett országunkra.

A rezsimigránsok elleni harc elfáradni képtelen harcosa már szemináriumot is tart a békemenet potenciális haderőinek, hogy az egyre fogyatkozó számban rendelkezésre álló lelkesültekből szükség esetén össze lehessen gereblyézni legalább egy maréknyit, hogy aztán a közpénztévében be tudjanak számolni róla: megint tizenkétmillióan álltak ki Orbán Viktor nemzetmentő mellett.

Miközben Szilárd oktatja a népet, a kormány maradéka – már akinek beleszólása van ebbe – kifaragta a jövő évi költségvetést egy gránitsziklából. Például jövőre 75 milliárd (75 000 x 1 000 000) forintot óhajtanak elkölteni a migránsok elleni harcra. Jut mindenkinek a pénzből – nem az adófizetőknek, mert mi nem kapjuk, hanem fizetjük. Az egyórás csecsemőtől az idős dédiig mindenki nagyjából 8 000 forintot fizet csak erre az egy tételre – a Belügyminisztérium, a honvédelmi tárca és a Rogán Antal baráti társaság is bőven részesül a pénzünkből.

Miután az összes kerítés készen van – helyenként több sorban is – nehezen (sem) érthető, mi indokolja ezt a brutális emelést az idei 100 millió forinthoz képest. Csak Rogán Antal és propagandagépezete 20 milliárd (20 000 x 1 000 000) forintot költhet reklámokra és konzultációnak nevezett bohóckodásra. Ne felejtsük el, hogy ez csak propagandára fog elmenni – már ami az alkotmányos költségek levonása után marad -, a propaganda pedig arról az 1 300 menekültről szól, akik ellen folyamatosan harcol a kormány. Akiket az uniós kötelezettségeink alapján fogadnunk kellene, elbírálni a kérelmüket és aki közülük megkapja a menekült státuszt, azt befogadnunk egy időre, ameddig vissza nem térhet a szülőföldjére, vagy ameddig meg nem találja a helyét a magyar társadalomban és állampolgárságot kap.

Az első perctől kezdve ordas nagy hazugság, hogy ismeretleneket kellene kötelezően befogadnunk és véglegesen letelepítenünk, mert erről soha nem volt szó. 1 300 ember kérelméről kellene döntenünk, ennyi. Az ellenük folytatandó propagandára elbaszarintott összeg azt jelenti, hogy menedékkérőnként 15 millió forintot költ a kormány csak arra, hogy uszítson ezek ellen az emberek ellen és tovább hergelje a társadalmat.

Mindeközben éppen Rogán Antal van nyakig benne abban a letelepedési bizniszben, amelynek segítségével ismeretlen és nem kellő módon ellenőrzött migránsok tízezreit szabadították az országra és az Unióra.

20 milliárdot költünk csak propagandára, miközben a kiskunhalasi menekültszálláson tartózkodó (nem önkéntesen, hanem kötelező módon tartózkodnak ott) 6 (HAT) menekültnek nem ad enni a bevándorlási hivatal. Azt állítják, a jogszabály alapján nem jár étkezés az oda bezárt hat embernek, mert ők ismételten nyújtottak be menedékkérelmet. Ezért bezárják őket, de enni nem kapnak. Pontosabban ennél is cifrább a helyzet. Nem zárják be, hanem kötelező tartózkodást írnak elő. De enni nem kapnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.