2017. május 10., szerda

KÁVÉ KÉT CUKORRAL, TEJJEL, GOEBBELS-SZEL

TUAREG BLOG
Szerző: Tuareg
2017.05.10.



Májerzsóti meghívta kávéra Gulyás Marcit. Ügyes trükk. A baj csak az, hogy Marci bevette, és elfogadta a meghívást. Nem kéne.

ó dolog a kávé, én is szeretem. A beszélgetés kávé mellett meg még jobb dolog. Pláne akkor, ha azt jó társaságban tesszük. Goebbels nem volt annak idején jó társaság, de mégis kávézgattak vele az akkori Európa demokrata főemberei. Az eredményt második világháborúnak nevezzük. Májerzsóti pedig ugyanaz a Gecinek, mint Goebbels volt Hitlernek. És ha valaki nem vette volna észre az elmúlt években, itt egy FASISZTA DIKTATÚRA épül, európai pénzekből tuningolt "nemzeti" nagytőke létrehozásával, turbónacionalizmussal, agymosással, az igazságszolgáltatás szisztematikus leépítésével. És ennek a szépen fejlődő fasiszta diktatúrának a vezérideológusa hívja kávézni az utcai demokrata aktivizmus jelképét. Ilyenre csak churchilli válasz adható: lófaszt.

Nem célom leckéztetni, de láthatóan nem árt a történelem leckéjét elismételni. Hitler 1933-as hatalomra kerülésekor eldöntötte, hogy szépen, lépcsőfokonként lenyúlja Európát. Bele is kezdett, Csehország, Ausztria, Szlovákia, Lengyelország. Minden egyes újabb terjeszkedésénél elszaladtak hozzá Európa demokrata nagyjai, hogy számonkérjék. Kaptak kávét. Meg megbeszélték a dolgokat. És minden alkalommal Európa demokrata nagyjai megnyugodva hazamentek szájukban a kellemes kávéízzel, hogy elmondják otthoni közvéleméyüknek: nem lesz következő országfoglalás. Ezt az épp frisset még be kell nyelnünk, mert háborúzni csak nem fogunk, nemde, de nem olyan rossz fej ám se Hitler, se Goebbels, se Ribbentropp, kellemes emberek, csak kicsit túltolták a bicajt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.