2017. május 13., szombat

NEM ADJUK A JÖVŐNK, ITT MARADUNK!

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gépnarancs
2017.05.12.


...Két választásunk van. Elbújunk, otthon maradunk, elmenekülünk az országból, várjuk mi fog történni, vagy saját kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását, felemeljük a fejünket és büszkén, közösen kiállunk Magyarország jövőjéért, a saját jövőnkért!

Együtt vagyunk erősek!

Az elmúlt hónapok nagy tüntetéseit szervezők összefogtak egy közös tüntetésre. A Kossuth téri 80 ezres tüntetést és a Szabadság téri 15 ezres tüntetést szervező Oktatási szabadságot és a Nem maradunk csendben csoport azért tett így, hogy ezzel is összefogásra ösztönözze a polgárokat!

Május 26-án jár le az Európai Bizottság által a magyar kormánynak adott válaszadási határidő. Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal- és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!

Üzenjük meg mindenkinek: hangosak vagyunk, elegen vagyunk és nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni, hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező húsz, harminc vagy ki tudja hány évünket előre koporsóba tegyék!

Fogjunk össze, találkozzunk május 21-én, a Műegyetem rakparton és minél több vidéki, és külföldi helyszínen! Mutassuk meg, erősebbek vagyunk, mint ahogy a kormány gondolná!

Részletek hamarosan!

Oktatási szabadságot csoport

Nem maradunk csendben csoport

Mikor? 2017. május 21. – 17:30 (gyülekező 17:00-tól)

Hol? Műegyetem rakpart Gellért tér felőli végén

Meddig? A tüntetés kb. 20:30-kor fog véget érni a Kossuth téren

Mi lesz? Beszédek és zene a kezdéskor, vonulás a városon át, majd beszédek és zene a Kossuth téren

Kik szervezik? Az Oktatási Szabadságot csoport és a Nem maradunk csendben csoport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.