2017. június 29., csütörtök

A DRÁGA MINISZTERELNÖK ÚR A SAJÁTJÁBÓL IS AD, CSAK HOGY NEKÜNK MINDENÜNK MEGLEGYEN

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.06.29.


Ilyen nagyszerű, gondoskodó, becsületes kormánya a büdös életben nem volt ennek az országnak, az biztos is! Én már csak tudom, mert mindig meghallgatom a Drága Miniszterelnök Úr minden beszédét. Személyesen sajnos még soha nem láthattam Őt, mert mire oda érnék a kerékpárral, addigra ő már másik országban lenne, de a tévében mindig megnézem és el is olvasok minden jó hírt a zinterneten.


Ha az ember nem követné nyomon a dolgokat, észre sem venné, hogy mennyire fejlődünk és virágzunk. Mert ezt itt falun, ahol én élek, nem lehet egyből látni. Ezért kell sokat olvasni, hogy tájékozott legyek. Kommentelek is mindig Drága Miniszterelnök Úr fészbukján, hogy lássa egyből, mennyire szeretjük őt mi, egyszerű emberek. Meg én is. Biztosan jó érzés, amikor este lemosdik a lavórban, felveszi a kényelmes pizsamáját és bekapcsolja a számítógépét és elolvassa, mit gondolunk mi, magyar emberek. Válaszolni még nem válaszolt ugyan soha, de biztosan nagyon elfoglalt és fáradt is már olyankor. Mire én hazaérek este a munkából és bekapálom a kertet, megetetem az állatokat, én is nagyon el szoktam fáradni. Szóval megértem.

Most is olvasom, hogy egymilliárd forintot ad a Drága Miniszterelnök Úr az éhező gyerekeknek. Hát hol van még ilyen bőkezű vezető? Sehol. Azt mondjuk nem pontosan értem, hogy lehet annyi éhező gyerek, amikor olyan jól működik ez az ország. Biztosan van még lusta ember. Mi például nem éhezünk. Van munkám, ha napi 10 órát rendesen dolgozom és vállalok hétvégi műszakot is, akkor gond nélkül megkeresek annyit, amennyiből be tudom fizetni a villanyszámlát, meg a vizet, a tévét és az internetet. Ez mondjuk elég luxus, de ez minden szórakozásunk, meg hát kell a gyerekek miatt is.

Az erkélyen megterem a paradicsom, bab, hagyma. Sokáig tojásunk is volt, de aztán megdöglött a tyúkocska, pedig már egész megszerettük. A gyerekek nevet is adtak neki és azt mondták, majdnem olyan, mintha lenne egy kiskutyájuk, amire annyira vágynak, de a kutya ugye nem ad tojást, feleslegesen meg minek etessük, ha semmi haszna? Arra nekünk nem telik.

Az asszony is szépen keres, az ő fizetéséből meg tudjuk venni a bérleteket mindenkinek. Hogy mi el tudjunk járni dolgozni, a gyerekek meg iskolába. A hónap végén is van mit enni, mert nem dobáljuk ki az ételt, így egy kis száraz kenyér mindig van fizetés előtt is.

De ezek szerint mások nem élnek olyan jól, mint mi, mert éheznek a gyerekeik. Mondjuk, ha egy gyerek éhezik akkor a szülő már sokkal régebben éhezik, de ez nem az én dolgom. Hanem a Drága Miniszterelnök Úr dolga ez is, és ő teszi is a dolgát. Semmi fáradságot nem sajnál, hogy segítse a népét. El is képzelem Anikó asszonyt, ahogy a napi munka, a bevásárlás, főzés, mosás, vasalás után még van ideje csomagolni ezeknek a szerencsétleneknek. Merthogy ételcsomagot kapnak.

Látom én a zinterneten, hogy a rohadék libsik gyalázzák Drága Miniszterelnök Urat, azt terjesztik, hogy a csomagok árát az Unió adta és már régen meg kellett volna venni belőle az élelmet, de a kormány el akarta lopni azt a pénzt is, de én nem hiszek ezeknek. Tudom én, amit tudok.

A Drága Miniszterelnök Úr a sajátjából is ad, csak hogy nekünk mindenünk meglegyen. Értünk dolgozik, neki ebből semmi haszna nincs. Még egy ilyen önzetlen, megértő, drágajó ember nincsen, mint Ő. Mindjárt oda is kommentelek mindenhová, ahol szidják, mert el kell magyarázni az ostoba libsiknek, hogy miről is van itt szó és mennyire nincs igaza senkinek, aki szidja az ország első emberét, akire majd szavazni kell jövőre...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.