2017. június 11., vasárnap

A MAGYAR FOCI A PÖCEGÖDÖRBEN

ZÁRÓJEL BLOG
Szerző: bl
2017.06.10.


Szomorú szombat estéje volt azoknak, akiket érdekel a magyar foci. Egy csöppnyi hercegség, Andorra amatőr csapata alázta meg a jól megfizetett, agyonsztárolt botlábú magyar focistákat. Egy ilyen gárda elleni megalázó vereség után, végre a helyére kell tenni a magyar futballt. Oda, ahova való, a pöcegödörbe.

Az Orbán kormány uralkodása alatt közpénzek milliárdjait verte el, új és új stadionok építésére. 

Az őrület tovább folytatódik, hisz már épül- cirka 200 milliárdért a magyar foci szentélye -a Puskás Stadion; Orbán kedves egyházfija–másodosztályban vitézkedő– csapatának is építik hamarosan az új pályát, mai árakon 10 milliárdért. Lassan, már a harmadosztályú csapatok többségének is több ezres pályája lesz. A Fidesz nem költ eleget az egészségügyre, az oktatásra, semmit sem tesz a nyomor csökkentéséért, ellenben a kedves vezető hobbijára zsákszámra öntik, a mi pénzünket.

A magyar foci meghalt, ez a szombat este tanulsága, hiszen gondoljuk bele: Andorrának nagyjából 80 ezer lakosa van, közülük,talán ezren lehetnek alkalmasak arra, hogy két egyenest rúgjanak a labdába és minket mégis lemostak.

A magyar focit újra éleszteni nincs esély, de nem is érdemes. Sokan és jól élnek belőle, eredmény, nulla. El kell zavarni az egész vircsaftot, és újra kell, amatőr szinten kezdeni az egészet. Lássuk be, hogy ami most hazánkban foci címén folyik, az közröhej. Pokolba mindenkivel, aki ott lebzsel a milliárdok körül. A miniszterelnök kérjen bocsánatot a magyar emberektől az eltékozolt milliárdokért. Intézkedjen arról, hogy minden megkezdett építkezést állítsanak le, ezerszer jobb helye van a milliárdoknak. Szüntessék meg a TAO-t, vonjanak ki minden közpénzt ebből a focinak hazudott nép ámításból. Cirkusz helyett, kenyeret adjon a Fidesz a magyar embereknek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.