2017. június 28., szerda

A SÍKHÜLYESÉG, A FÖLDBUTASÁG NEM AKADÁLY. MAJD A LAJOS ELMAGYARÁZZA, MERRE NYÍLIK AZ AJTÓ


KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Rezeda
2017.06.27.


...Megunhatatlan ez az ember is, de valahogy nincs kedvem röhögőgörcsben kitörni attól a felismeréstől, hogy ez itt mégiscsak egy parlamenti frakcióvezető, a másik meg mégiscsak egy alpolgármester, de kettejük összeadott IQ-ja aligha lehet több, mint a cipőméretük szorozva kettővel. Mekkora gáz lehet a Fideszben/Fidelitasban, hogy két félkegyelmű tart kommunikációs továbbképzést a jövő generációjának. Két olyan követendő példakép, aki a maga során rendszeresen szénné égeti magát a kamerák előtt. Pontosan annyiszor, ahányszor megszólal.

Beszarok, de tényleg: Kósa amagánszférazértmagánszféramertmagánszféra Lajos – akinek ajánlott kizárólag olyan kérdéseket feltenni, amelyekre pozitívan lehet válaszolni – oktatja kommunikációból a lelkesnek tűnő, ámde síkhülye fiatalokat. A jövő reménységeit. Akikből a Hollik-formátumú (nem baj, ha KDNP-s, de tökéletes példa itt és most), a Csepreghy-Dömötör és egyéb nagypofájú, mindenkit kioktató államtitkárocskák lesznek hamarosan mindannyiunk épülésére.

Tanulság, Lacika? Nincs itt semmiféle tanulság, a nagy nihil van. És a Fidesz káderpolitikája: minden szinten a semmihez nem értő senkik törtetése a hatalom kényelmes bársonyszékei felé. A dilettantizmus, fogalmatlanság nem akadály, majd a Lajos elmagyarázza, merre nyílik az ajtó. Ezeknek a szerény képességű ifjaknak azzal mossák az agyukat, hogy ha egy újságíró teszi a dolgát, kérdez és visszakérdez, akkor provokál. Fasza. Vérbeli demokraták lesznek egytől egyig, mint nagyszerű elődeik. Ha ezek maradnak hatalmon és hozzák az utánpótlást is, a jóisten kegyelmezzen ennek az országnak.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.