2017. június 20., kedd

NEKÜNK ORBÁN KELL, A TOLVAJ ÉLŐSKÖDŐ, MERT ISMER BENNÜNKET

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: András
2017.06.20.


Nekünk Orbán kell. Más nem jó, így marad a nyakunkon. Nehéz ezt felfogni, pedig ez a valóság. Igen, egy tolvaj, egy szemét élősködő, aki kihasználja az embereket, hazudik nekik, átveri őket, és mégis ott van ahova nem való. Miért?

Mert ismer bennünket, tudja rólunk milyen okosak vagyunk, meddig tart náluk a harag, mennyire önzőek bírunk lenni, ha nem az történik amit mi szeretnénk. És az eszünket is ritkán használjuk, kivéve ha a magunk igazát kell hangoztatni, de akkor is inkább csak hangosak vagyunk attól ami kihallatszik belőlünk, mint okosabbak lennénk az elvárhatónál...

...Nekünk Orbán kell, mert az jobban ismer bennünket mint mi saját magunkat. Ha nem így lenne a faszi már lámpavason lógna, de legalább is a börtönben rohadna. De mi hagytuk, és hagyjuk, hogy röhögjön rajtunk, mert nem ismerjük annyira magunkat, mint ahogy Orbán ismeri lelkünket, a felfogásunkat, és azt a fene nagy okosságunkat. Igen, a törvények, melyeket magának írt, a felszámolt szociális háló, ami zavarta a stadion építést, a lebutított oktatás, a rothadó egészségügy, a napi sok millió, ami elherdálnak a jövőnkből a maguk hasznára, ez mind kell nekünk, mert nem fogunk meghátrálni ha magunkról van szó. És Orbán Viktor ezzel tisztában van, és elégedetten vágja zsebre a kezét, köpi a szotyi héját. Hiszen nekünk ő kell, és maradni is akar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.