2017. június 28., szerda

ORBÁN BÜSZKE ORSZÁGA MELLETT ELHÚZOTT ROMÁNIA

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Sztárklikk/Nepszava.hu
2017.06.28.


Csak a horvátok és a bolgárok élnek rosszabbul a magyaroknál az EU-ban, a románok is beértek minket, az Orbán-kormány mégis csökkenti a jóléti kiadásokat - írja a Népszava.

Az uniós statisztikák szerint jó esetben egy helyben állunk, sok mutatóban viszont egyre lejjebb csúszik Magyarország. Most éppen "erős és büszke európai ország" vagyunk, de "teljesítettünk már jobban" valamiben valakiknél és persze a hihetetlenül emelkedő kormányzati jóléti kiadások hatására rohamtempóban tűnnek el szegény magyarok, aki pedig éhező gyerekekről beszél, az egyszerűen egy hazug gazember.

Az Orbán-kabinet évek óta ezekkel az érthetetlenségig lebutított szlogenekkel sulykolja az agyakba, hogy egyre jobban élünk, és aki mégsem, az tekintse magát kivételnek, s erről senki más, csakis saját maga tehet.

A miniszterelnök karácsonykor még azt is felcsillantotta a magyar vidék egységes napilapjában, hogy a szintén fantasztikus gazdaságpolitikánk hatására a dolgok "könnyen alakulhatnak úgy, hogy az ország jobban teljesít a vártnál, (...) gyorsabban nő az életszínvonal"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése