2017. július 14., péntek

AMILYEN VASTAG A BŐR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY, VIBRÁTOR
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.14.



Nahogy akkor nincs plüssállat, giccses állat, igazi állat van. Továbbra is sivatagi rókával terrorizállak, mert nekem ő a kedvencem. Ez meg igazi róka. Lesz majd vidra is, ha rajtam múlik. Csupa közérdekű információ, tudom. Rá is térek a lényegre: nagy napra virradt a nemzet, bizony. Teljesen baráti az időjárás egyelőre, bár egyáltalán nem biztos, hogy ez így is marad, aminek azoknak különösen nem jó hír, akik a budapest vizes vébé megnyitóján szeretnének csápolni. Egyébiránt a közlekedés sem lesz ma egy leányálom a fővárosban: 5 kilométernyi utat zárnak le a felhajtás miatt.

Első felindulásomban ide akartam tenni az esemény hivatalos dalát, de szerintem viccesebb egymás mellé rakni a Magyar Idők és a Magyar Nemzet mai számának címlapját, miként a hvg.huegymás mellé is tette. Azt mondja a propaganda: Tízmilliárdokat is hozhat a vizes vébé. Azt mondja az ellenzékivé átvedlett Simicska lapja: Elúszó állami milliárdok nyomában. Azt azért még seggnyalóék se vállalták be, hogy százmilliárdozzanak. Csak azt lenne jó tudni, hogy ha 170 milliárdot alaphangon elkúrtak, akkor mit csináljunk a tízmilliárdokkal? Ja, hogy akkor én Soros pártján állok? Értem.

Ha már Simicska. Kálmán Olga Simicska Lajos HírTv-jében vezetett műsora hivatalos Facebook-oldalán reagált azokra a kormányközeli nemsajtóban megjelent hírekre, miszerint a rossz nézettségi adatok miatt elhagyja a Hír Tv-t és Csintalan Sándor veszi át tőle a bulit. Habonyárpád munkanélkülinek is üzent, egyenesen Ibizáról, ahol a családjával nyaral. Nem tudom eldönteni, hogy erre a reagálásra szükség volt, vagy nem volt szükség, de a megszólítás mindenképpen tetszik nekem: „Hahó magatokat újságírónak nevező enter billentyűk! És így folytatódik:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.