2017. július 11., kedd

BOSSZÚÁLLÓ, SEMMIHEZ NEM ÉRTŐ, ROMBOLÓ SEMMIREKELLŐK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.11.


Miközben Matolcsy Rómeó vásárolgatja a gyapjúszőnyegeket rakásra, mert nem tudja, hova tegye a jellegétől megfosztott közpénzt (és a Fidesz közönséges szarlapátolóit és famíliájukat nyomja agyon többszázezres ösztöndíjakkal); miközben a magyar kormány állami cégeken keresztül tízmilliárdokat szór ki azért, hogy azeri (és ha egy mód van rá, remélem orosz is) cég birtokába kerüljenek elemzés céljából a szétlopott vizes vébé wifijére csatlakozó polgárok adatai; miközben az eseményt népszerűsítő kampány helyett negyuribáröhögjönavégénplakátokkal fullba nyomják a kretént és az ordas eszmékkel való szellemi kútmérgezést, darabjaira hullik minden más.

Itt van példának okáért terítéken újra meg újra a stratégiai népbutítás és népirtás zászlóshajójának számító Emberi Erőforrások Minisztériuma, amelynek vezetője – idekívánkozik ez nagyon -, a rángatózó, ájtatos kamupap, a minap az egész vízfejű intézményt belefőzte a karcagi birkapörköltbe. Jól is tette, ha már egyébre nem fussa, akkor legalább. Azóta is mímelik a munkát az elvtársak a júliusi kánikulában is. Ha már az egészségügyi rendszer állapotán – harsány elmúltnyócévezés közepette – egy milliméternyit nem hajlandóak javítani, párhuzamosan gyilkolják az oktatást is.

Az alapsztori
: adott egy gimnázium (a Parragh nevű csempehuszár legnagyobb bánatára még működik), amelynek igazgatója 22 éve végzi a legnagyobb megbecsülés mellett a munkáját. A diákok, szülők szeretik, tisztelik, még szimpátiatüntetést is szerveztek mellette, senki nem kíván a helyére lépni.

Mit kell ilyenkor tenni? Meg kell fúrni az embert. Nem szakmai alapon, nem erkölcsi alapon, nem azért, mert részegen megy dolgozni, mint például a közpénzmédia riportere, nem azért, mert legtöbbször be sem megy dolgozni, nem azért, mert kollégái panasszal éltek a viselkedésével és a vezetési módszereivel szemben. Hanem kizárólag politikai alapon. Miért kell megfúrni? Mert nem pártkatona. Sőt, olyannyira nem, hogy korábban kritizálni merészelte a kormány oktatáspolitikáját, szolidaritását fejezte a tüntető miskolci tanárokkal, de még a kockás inges tiltakozásban is részt vett. Meg is lett az eredménye...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.