2017. július 14., péntek

CINKOS VILÁG

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Gépnarancs
2017.07.13.


Vajon ki az igazi bűnös? Az, akit magától értetődően vezet a kapzsiság, a gonoszság, a lábszagú butaság, a Júdás-fillérekért eladott lélek, a bosszúállás gyönyörében fürdőző torz személyiség? Ó, bűnösök ők, valóban mind bűnösök! Mindannyian megérdemlik, hogy a pokol mélyére kerüljenek! De az igazi bűnösök azok, akik tudják, hogy az, ami körülöttük történik ma Magyarországgal, azok műve, akik megérdemlik, hogy a pokol mélyére kerüljenek, de semmit nem tesznek azért, hogy megváltozzon!

Az igazi bűnösök azok, akik hallgatásukkal asszisztálnak ahhoz, hogy ami ma történik Magyarországgal, az megtörténhessen! Az igazi bűnösök azok, akik hagyják, hogy gyermekeinket hülye bólogatójánossá képezzék, az igazi bűnösök azok, akik hagyják, hogy gyermekeink lelkébe elültessék a gyűlölet magvát.

Az igazi bűnösök azok, akik zsíros vagy kevésbé zsíros állás, a „nagyokhoz való dörgölőzés”, az együttmutatkozás reményében hagyják, hogy a pokol mélyét érdemlők azt tehessék Magyarországgal, amit tesznek!

Az igazi bűnösök azok, akik tudják, hogy 2010 óta rossz, egyre rosszabb irányba tart a magyar oktatás, de hallgatnak. Mit hallgatnak! Egyenesen beállnak kiszolgálni azt a rendszert, amely korosztályokat repít a semmibe, a nekik szánt újra és újra termelődő szegénységbe, megalázottságba, kilátástalanságba.

Ha nem így lenne, nem morzsolódna le az állami oktatási rendszerből évente több tízezer gyerek, nem az egyre kevesebb, hanem az egyre több tudás átadása lenne a céljuk. Nem a János vitéz kívülről tudásáé, hanem a korszerű tudásé, amivel önmagukat, hazájukat, a Földet röpíthetnék magasabb szférába.

De az igazi bűnösök nem ezt akarják! Cinkosan hallgatnak, mert abban bíznak, ha kiszolgálják az aktuális hatalmat, legalább őket békén hagyják. A cinkosok hallgatnak, mert mocskos kis egyéni érdekek mozgatják őket. Olyan kis piszkos elvárások, amik biztosítják, hogy abban a kanális szagú posványban, amit számukra a mai Magyarország nyújt, még sokáig tapicskolhatnak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.