2017. július 15., szombat

DRÁGA MINISZTERELNÖK ÚR, KÖSZÖNJÜK EZT A CSODÁLATOS MEGNYITÓT!

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Jász Zoltán
2017.07.15.


...ennél nem létezik jobb országimázs. Hiszen most mindenki úgy tekint ránk, mint a legfejlettebb, leggazdagabb nyugati országokra, ugyanis ilyen büdzséből még nem rendeztek vébét. Mi legalább meg tudtuk mutatni, hogy egy kisebb város éves költségvetésének megfelelő összeget sem sajnálunk a megnyitóra. Csak halkan jegyzem meg: volt korábban olyan ország, amely átszámítva összesen nyolc milliárd forintnak megfelelő összegért rendezte meg a vébét. Hát, mennyire zsugori az ilyen?!

Mi igenis megmutattuk, milyen a magyar virtus. A siker érdekében bedobtuk a legmodernebb fénytechnikát. És látta azt a sok boldog, mosolygós gyermekarcot? Azokat a sugárzó tekinteteket? Már ezért megérte. A közönség soraiban helyet foglaló gyerekeknek volt a legnagyobb élmény ez az ünnepség. Egy pillanatra még azt is elfelejtették, hogy éhesek.

A sztárfellépőről csak áradozni tudok, remek választás volt. Hihetetlen volt, ahogy küzdött. Egy-két percre még a mikrofonját is lenémíttatta, hogy megmutassa, milyen erős hangja van.

Miniszterelnök Úr!

Egyszóval fantasztikusan szórakoztunk. Sosem fogjuk elfelejteni, amit Öntől kaptunk. Mindig emlékezni fogunk mosolygós arcára, ahogy a megnyitón állta a celebeknek kijáró figyelmet a kamerák kereszttüzében. Cserébe valahogy kibírjuk ezt a két hetet, amíg nem látjuk az utcákon a már jól megszokott plakátjainkat. Persze a verseny ideje alatt is résen kell lennünk, nehogy a nemzetközi úszószövetség és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság jóvoltából lehetőséget kapó menekültválogatott érmeket nyerjen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.