2017. július 28., péntek

ENNYIRE ELKURVULTAK A LÁNYOK?

IFL GAZDASÁG BLOG
Szerző: Szarvas Norbert
2017.07.28.


...A szépség az egyetlen erényük, ugyanis képtelenek saját erejükből elérni azt az életet, amit szeretnének. Nincsen önbecsülésük (nem összekeverendő a Sugar Daddy/Mommy háta mögül ugató kisfiúval/kislánnyal, akinek addig van önbecsülése, amíg állnak mögötte), nincsenek valódi céljaik. Viszont vannak ígényeik, ami a gondtalan életnek szól.

Hazugság vagy brutális őszinteség


Nincsen azzal probléma, ha vannak emberek, akik a saját testüket és lelküket önszántukból kiárusítják. A baj, hogy ez megy a kirakatba és olyan trendi köntösbe öltöztetik, ami egyszerűen felülírja a hagyományos erkölcsi és párkapcsolati értékeket. Halál őszintén! Ki ne akarna gondtalanul, luxusban élni? Ez a 2000-es önmegvalósító generáció egyik legfontosabb diskurzusa lesz. A Sugar Daddy-k pedig ehhez kínálnak egy rendkívül kényelmes utat.

Nagyjából a cukrosbácsi szintjén mozgó habos mézes-mázas dramaturg fordulatokat használják, ahol véletlenül sem mondják ki a lényeget, miszerint egy végletekig alárendelt kapcsolatba tart a Sugar Baby, aki ugyan minden anyagi dolgot megkap, de valójában minden a Sugar Daddy-Mommy életéről fog szólni, amihez hús-vér csinibaba statisztákat keresnek, akik akkor és úgy szólalhatnak meg, ahogyan azt a "főnök" megengedni.

Ez nem a szürke 50 árnyalata


Ez nem egy film és ezt kell felfogni. Ebben a valóságban eldobható rongyokat keresnek a Sugar Daddy-k/ Mommy-k, egyfajta háziállatot, akikkel egy ideig lehet szórakozni, majd mennek a süllyesztőbe. A süllyesztő ebben az esetben azt jelenti, hogy valamiféle "végkielégítéssel" (jó esetben) a zsebükben kell új életet kezdeniük és valószínűleg nem mindenkinek vesz az élete sarka-fordulatot. A legtöbben lezuhannak az istenek hegyéről és soha többet nem lesznek képesek felállni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.