2017. július 29., szombat

ENNYIT A DÖNTŐRŐL, MEG AZ INGYENJEGYÉRT KUNCSORGÓKRÓL

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Vasvári G. Pál
2017.07.29.


...Ha a fideszes regula szerint, az ellenzék és a civil már az illiberális hatalom által kisajátított „nemzet” (értsd: a Fidesz-KDNP hitű egyötöd-egynegyed) ellenségének számít, akkor persze az ellenzéki/független újságíró sem lehet más, csak maga az ördög. Ellenség.

Azt pedig le kell győzni! Le kell vadászni, meg kell semmisíteni! Vagy legalább – amúgy dajcstomisan – jól lealázni. Megérdemlik. Ezek nem is igazi magyarok! Nem úgy, mint D.T. Még hogy ingyenjegyet kunyerálnak a nemzeti a vízilabda válogatott vb-döntős meccsére?! Kérjenek rá lóvét Sorostól, aki pénzeli őket! Hát mit képzelnek ezek?! Senkiháziak! Akinek nem futja még belépőre sem, az annyit is ér! Különben meg: mi a f…nak is jönnének oda? Csak nem áskálódni akarnak, rárontani a nemzetre és fikázni szakmányban a mi kormányunk által összehozott vizes vb-t? A tévéközvetítés joga különben is egyedül az állami médiáé!

Ha érdekli ezeket a döntő, nézzék meg ingyen a közszolgálati csatornán! Azután írjanak a lapjukban, mondjanak a rádiójukban, mutassanak be a tévéjükben, amit csak akarnak. Azt lehet. Elvégre itt sajtószabadság van. Vagy mi…
*
Hát akkor most ezt így, ekképp. Értjük.

A sport nemzeti ügy.

Ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.