2017. július 4., kedd

EZEK MEG VANNAK HÚZATVA!

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.07.04.


Orbán még azt is képes lenne elhitetni a világgal, hogy ő a Szaharában Antarktisz kutató!

A Bayer, a Deutsch, meg a Navracsics, a felcsúti kisvasutassal együtt mind csupa nemzetieskedő magyar. Vezetékneveikben őrzik a lényeget; Európában az egyetlen ország vagyunk, ahol százezer lakosra vetítve, a leginkább jellemző a más népekkel való keveredés! És még nekik áll följebb magyarkodni!

A nacionalizmus rákfenéje Európának! A nemzetállamok túlzott fetisizálása nem más, mint bolhaköhögés, vagy lepkeszellentés a harmadik évezred elején! Akik visszaélnek a hazai lakosság jelenkori állapotával úgy, hogy mindenféle maszlaggal, trükkös módon beetetve őket, a magyarságukra apellálva, mindent nemzetinek keresztelnek el, azok a hazaárulók!

A világnemzeti, félázsiai, pirospontpopsis és ehhez hasonló jelzők kormánytagok szájából, több szólamban is énekelve olyan kornyikálást eredményeznek Európa-szerte, amelynek hamis hangzása sérti hazánk évszázadok alatt megszerzett tekintélyét!

Ezek már rég megmondták: ne arra figyeljünk, amit mondanak, hanem arra, amit tesznek!

Ezek azt mondták, hogy csökkentették az adót! Na és az áfa, a cafetéria, a baleseti-, a chips-, az egyszerűsített-, a vállalkozói-, a jövedéki-, szociális hozzájárulási-, csekk- és a telekommunikációs, adó, a minimálbér, stb,-stb, azokkal mi lett?

Ezek azt mondták, hogy senkit sem hagynak az út szélén! Aztán mégis az ellenkezőjét tették. Megnyirbálták a rokkantnyugdíjakat, a szociális segélyeket befagyasztották – majd kétszáz milliárdot elvettek a felsőoktatástól –, legalább harmincezer embert elbocsátottak a közszférából – háromezer milliárd forintot fondorlatos módon lenyúltak a Magán Nyugdíjpénztáraktól –, rezsicsökkentéssel kábították a népet, amikor egyidejűleg az útdíj bevezetésével és a tranzakciós adó emelésével, annak mértékét jóval fölül múló terheket raktak a lakosságra, folytathatnánk napestig a felsorolást...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.