2017. július 15., szombat

MOST RÖHÖGSZ, DE TÉNYLEG ILYEN LESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.07.14.


Mivelhogy ez egy ilyen történelmi nap, mivel a kormány az így is pofátlanul túlárazott összeg sokszorosát sem sajnálta volna elégetni elkölteni arra, hogy biztosan félig belenyomorodjunk (ha már az olimpia-ügylet félig megfeneklett, és csak a töredékét sikerült lenyúlni annak, amit szerettek volna) kapaszkodjunk bele még egy pár sor erejéig a budapesti vizes vébé témájába.

Ha már Matolcsy famíliája exkluzívban tolja a pécsi sört, mert ki más; ha már Vajnáné Tímea összes cége és vállalkozása felvonul a helyszínen; ha már a Fidesz és Orbán Viktor sleppje húzta be egyébként is a legtöbb közbeszerzést, ha már a kedvenc udvari biztonsági cégükkel őriztetik a rendezvényt és ha már a legalábbis kétes, de legalább eltitkolni szándékozott technikai háttér önmagában többe került, mint az eredendő hazugság, miszerint 24, 5 milliárdból kihozzák az egészet.

Egyrészt tök jó, hogy már egyáltalán nem is ciki nekik beismerni: semmiféle gazdasági racionalitás nincs a 170 milliárdos pénzszórásban. Egyszerűen benyögik, hogy a gazdasági növekedés simán fedezi a bulit, nem kellett elvenni az egészségügyi fejlesztésektől vagy az éhező gyerekektől, kuss legyen, libsik, savanyú a szőlő, stb. Ha nem költenek el többet, mint amennyi a magyar gazdaság növekedése, akkor királyság. Hogy értelmetlen, felesleges, pazarló és soha meg nem térülő gigafaszságokra megy, az mindegy is. Dagadjon a honleányi, honfiúi kebel, mert ilyen sosem volt még erősbüszkebátorszépMagyarországon, az biztos is. Mondom én, ennyi elég:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.