2017. augusztus 1., kedd

A NEM LÉTEZŐ KDNP FEJJEL MEGY FACEBOOK-NAK

ZÁRÓJEL BLOG
Szerző: Mátrai Anna
2017.07.31.


Talán a legnagyobb viccpárt a KDNP, – lekörözve a Kétfarkú Kutyákat, akik léteznek – egyedüliként sikerült önmagában láthatatlan tömörülésként kormányzópárt-taggá – ha csak névlegesen is – válniuk. Elérték, hogy milliós fizetésért ne legyenek felelősek semmiért és ne is kelljen megmérettetniük magukat. Ögyes!

Itt vagyunk, de hol is?

A nemlétező KDNP közleményt adott ki – már ez is súrolja a paradoxon határát – a Facebook ellen

“Tiltakozunk a Facebook kettős mércéje ellen” címmel.

Történt ugyanis, hogy két hónapja a Facebook egyik pillanatról a másikra letiltotta a KDNP hivatalos Facebook-oldalát, holott szerintük a használati feltételek egyik pontját sem sértették meg. Nem kicsit akadtak ki a keresztények és demokraták.

Többszöri kérésünk ellenére valódi indoklást azóta sem kaptunk, csak pár napja egy rövid üzenetet, miszerint az ügyet lezárták, és igazuk volt. Ezzel szemben a KDNP és a politikusaink nevével, képeivel és jó hírnevével visszaélő, egyértelműen hamis és megtévesztő oldalak ügyében mindeddig semmit nem voltak hajlandóak tenni. Annak ellenére sem, hogy ezek az oldalak több ponton is egyértelműen sértik a Facebook saját felhasználási feltételeit” – írják a közleményben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.