2017. augusztus 18., péntek

ÁTTÖRÉS! ITT A JOBBIK-DEMOKRATÁK ÖSSZEFOGÁS!

CEGLÉDI ZOLTÁN BLOGJA
Szerző: Ceglédi Zoltán
2017.08.18.


Megszereztük a június 31-én folytatott titkos tárgyalás jegyzőkönyvét, íme a fontosabb részletek.

Jelen vannak: Vona Gábor, valamint az Összefogás2018 képviselői (MSZP, DK, LMP, Együtt, Párbeszéd, Momentum, Moma, és a frissen alakult tömegpártok).

Vona Gábor (VG): Köszönöm a meghívást, természetesen igent mondunk az összefogásra. Mivel a miénk a legnagyobb párt, úgy gondolom, hogy a közös lista első tíz helyéből hetet, a második tízből hatot, a többiből ötöt-ötöt kérünk, és...

Összefogás2018 (Ö18) képviselője: Vóvóvóvóvó! Lassan, lassan. Vona úr, ön természetesen ott lehet egy befutó helyen, hiszen nem akarjuk mi megmondani, hogy egy párt kit jelöl. Lehet mondjuk ötödik. Nem, várjunk... hetedik. A demokrata szavazók, illetve pártjaink belső erőviszonyai alapján azonban az első helyekre már van néhány fontos, vita tárgyát nem képező jelöltünk.

Gyurcsány Ferenc, Botka László, Molnár Gyula, Karácsony Gergely, Bokros Lajos, Hadházy Ákos, Fekete-Győr András, Juhász Péter, Szél Bernadett, Szabó Tímea, Gémesi György, Schmuck Erzsébet, Hiller István, Pukli István, Orosz Anna, Mesterházy Attila, Szabó Szabolcs, Ungár Péter Károly, Soproni Tamás, Vadai Ágnes, Kunhalmi Ágnes, Tordai Bence, Gőgös Zoltán, Róna Péter, Korózs Lajos, Molnár Csaba, Molnár Zsolt, Harangozó Tamás, Szigetvári Viktor, Nyakó István, Kész Zoltán, Varju László, Oláh Lajos, Tóth Bertalan, Vágó Gábor, Bárándy Gergely, Tóbiás József, meg aki még addig bemegy a tévébe nyilatkozni, hogy nem jó így az összefogás, aztán következnek a civilek jelöltjei, aztán önök. Ezt igazán beláthatja.

VG: Hogyne, persze, belemegyek, úgyis a kormányzásra szövetkezünk. Mi Dúró Dórát jelöljük oktatási miniszternek, szépen szétszedjük az iskolát cigány és nem cigány diákokra még 2018-ban, rovásírás, illetve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.