2017. augusztus 11., péntek

AZ ÜZENGETÉSEK IDEJE LEJÁRT

GÉPNARANCS
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Budácsik Lajos
2017.08.11.


Ahogyan közelednek a jövő évi parlamenti választások, úgy keresünk új és újabb reménysugarat. Az Orbán-mentes Magyarországra vágyók várják az új Messiást: vajon ki lehet képes a Fideszt a történelem süllyesztőjébe küldeni?

A közvélemény-kutatások jelenleg viszonylag stabilnak tekinthető pártszimpátiákat mérnek. A Fidesz tábora viszonylag zárt; a két millióra tehető bázis nehezen ingatható meg hitében.

A Jobbik és az MSZP küzd a második helyért, a többiek pedig az öt százalékért. A mai számok alapján, a Fidesz ugyan legyőzhető, csak éppen az nem látszik, melyik pártról vagy éppen csoportosulásról hinnék el az emberek, hogy van bennük kurázsi, van víziójuk a jövő Magyarországáról, képesek lehetnek a Fidesz által teremtett romokat eltakarítani.

Egy nagy halmaz a bizonytalanok tábora. Akik nem tudják, kire voksoljanak, netán nem merik a véleményüket elmondani. Közöttük akadnak szép számmal olyanok is, akik biztosan nem mennek el szavazni. A Fideszt leváltani szándékozó politikai erők leginkább innen meríthetnek, közülük nyerhetnek meg támogatókat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.