2017. augusztus 9., szerda

BITANG FIDESZ

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.08.09.


Bitang, mert szájára vette a nemzeti jelzőt, miközben annak ellenére tett bizonyítottan, amikor útszélén hagyta azokat, akiknek semmije sincs.

Bitang, mert a nyócévezésben mindent elkövetett annak érdekében, hogy a másképp gondolkodók kormányzását ellehetetlenítse!

Bitang, mert kijelentette, hogy ne arra figyeljenek, amit mondanak, hanem arra, amit tesznek! Ezzel elismerte, hogy a szöveg csak a tömegek bizalmának elnyerésére való, a tett meg a szívatásukra azért, hogy hatalmukat bármi áron is, de megtarthassák!!

Bitang, mert kiadta hőssé a hazánkban kegyetlenséggel gyilkoló azerit!

Bitang, mert úgy tett, mintha neki semmi köze sem lenne a devizahitelesek tragédiájához!

Bitang, mert civil szervezeteket támadva Sorosozik, maffiabaloldalazik, bukott baloldalazik, előítéletes politikai epilepsziás rohamaiban Európára vetítve árokásó baloldali ellenességét!

Bitang, mert csókosait, a magyar történelemben soha nem látott módon elvtelen és jogtalan előnyben részesíti!

Bitang, mert ugyanolyan személyi jövedelemadóval sújtja a kis keresetűeket, mint azokat, akik havi jövedelme azokénak többszöröse, ezáltal még inkább kövérre hizlalva őket, az arra rá nem szorulókat!

Bitang, mert a kétharmadra való hivatkozással ráerőltette a nemzetre az alkotmányozásban, a köztársasági elnök kinevezésében, a TEK létrehozásában, a fékek és ellensúlyok rendszerének megszüntetésében, a képviselők egyéni indítványinak előterjesztéseiben, és minden három és fél év alatti ténykedésükben, a törvénygyári sorozatgyártásban létrehozott hibás termékeik gyártásában előállítottakat! Tette mindezeket úgy, hogy a postaládákba bedobott hamis, álságosan nemzetinek nevezett konzultációkon kívül mellőzte a társadalommal az érdemi, valós egyeztetéseket! Megölte a párbeszédet, konzultációnak hazudva ez irányú kezdeményezéseit.

Bitang, mert bosszúálló módon a baloldalt, a szocialistákat komcsizva, liberálbolsevikozva akarta meglovagolni 1989 vértelen átmenetét úgy, hogy személyes sorsában minden hozzájuk tartozó elit abban a „rohadt” átkosban szerzett diplomát, lakást, adott esetben a megtagadott párthoz tartozó munkahelyet!

Bitang, mert megfelelési kényszerben tartja a hatalmi ágakat éppúgy, mint az un. „nemzeti” testületeket. Bitang, mert habonyizált közéleti gigolókkal veszi körül magát, mészárosokat hizlal, poltokat tenyészt és bayereket istápol, matolcsykat nevel és oltalmaz!

Bitang, mert álszentekkel, Janus-arcúakkal és ahogyan a régi görögök mondták, olyanokkal veszi körül magát, akik miközben a legcsodálatosabb beszédeket tartják, a legmocskosabb dolgokat művelik!

MAGYAROK! Térjetek észhez! Meg vagytok vezetve! Kísérleti nyulaknak néznek benneteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.