2017. augusztus 10., csütörtök

ÉPÍTSD FEL VELÜNK MAGYARORSZÁG ELSŐ KIZÁRÓLAG KÖZÖSSÉGI FINANSZÍROZÁSBÓL MŰKÖDŐ HÍRPORTÁLJÁT

KETTŐS MÉRCE BLOG
Szerző: KMÉRCE
2017.08.10.


Ha segítetek nekünk, októberben elindulhat Magyarország legújabb internetes hírportálja, a merce.hu!
A Mérce története egy építkezés története, ebben az építkezésben akarunk most szintet lépni! Eddig se árultunk zsákbamacskát, van politikai véleményünk, de függetlenek vagyunk. Nem vagyunk oligarchák hálójában, egyetlen párt érdekkörében sem. Azt írjuk, amit gondolunk, és ezt azért tehetjük meg, mert ti, olvasók támogattok minket.
Most ahhoz kérjük a támogatásotokat, hogy létrehozzuk tégláról-téglára azt az építményt, a merce.hu-t, amire szerintünk a nyilvánosságnak szüksége van. Egy olyan hírportált, amelycikkeivel fellép egy igazságosabb és szabadabb társadalomért, a szegények, a nők és a dolgozók védelmében, amely témává teszi az egészségügy és az oktatás problémáit!
A következő hetekben 5000 Mérce-portál téglajegyet akarunk kiadni. 5000 jegyet, amit azok fognak kapni, akik támogatják a portál létrejöttét legalább 1000 forinttal. Így szeretnénk összegyűjteni tégláról-téglára azt az 5 millió forintot, ami a merce.hu felépítéséhez szükséges.
A szerkesztőség és a blogunk idei működtetéséhez szükséges 18 millió forintot év eleje óta gyűjtjük. A plusz 5 millió forint ahhoz kell, hogy felépíthessük a portált, hogy bővíthessük a szerkesztőséget, hogy biztosítsuk, hogy nem megyünk csődbe a választásokig. Illetve arra, hogy ez a váltás ne csak technikai váltás legyen, hanem a Mérce sokkal nagyobb erőt képviseljen. Ha nem tudjuk összegyűjteni az 5 milliót, akkor is megyünk majd tovább valamilyen formában, de kénytelenek leszünk lemondani néhány tervünkről.
Mire fordítanánk ezt az összeget?
  • 1,5 millió forint: a merce.hu grafikai tervezése és programozása;
  • 500 ezer forint: az elérés növelése;
  • 700 ezer forint: a merce.hu fenntartása (domain, szerver, informatikus) a választásokig;
  • 2 millió 300 ezer forint: a szerkesztőség bővítése a választásokig.
A helyzet egyszerű: ha nem sikerül legalább 2,5 millió forintot gyűjtenünk a portál elindításáig, akkor kudarcot vallottunk, és az a Mérce további működését fenyegeti. Ha csak 2,5 millió forint jön össze, akkor összeszorított foggal, óriási pluszteljesítmény hozzáadásával, de elindul októberben a merce.hu. Ha pedig összejön az 5 millió forint, akkor egy új, erős és független lap fog megjelenni Magyarországon, pár hónappal a választások előtt!
Ehhez kérjük a támogatásotokat!
Ezt a pénzt nem luxusra költjük. A Mérce nem profitorientált cég, senki se fog nyereséget kivenni, a szerkesztőség tagjai is elhivatottságból végzik a munkájukat. Irodánk egy pici pincében van, senki se keres az átlagbér felett, nincs telefon vagy internettérítés, mindenki a saját eszközeit használja, mindenki a saját mobiljáról, saját internetjéről közvetíti a livestreameket nektek. Ezt az egészet mi legfőképp elkötelezettségből csináljuk, egy igazságosabb Magyarország felépítéséért, a ti támogatásotoknak köszönhetően!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.