2017. augusztus 18., péntek

HÁT MI IS ÍGY SZOKTUK NÉGY POHÁR SLJIVOVICA UTÁN ÓBÉGATNI A FEHÉRVÁRIHUSZÁROKAT, NEM?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: H. A.
2017.08.17.


Be lehet fejezni a hőbörgést, libsik! Nem tudom, mennyire volt szándékos, vagy véletlen (sejtéseim vannak), de immár a nagy nyilvánosság számára is kiderült, hogy valamikor (a fotó alapján persze nem ajánlott messzemenő következtetéseket levonni szerintem) Horvátországban, Krk szigetén ette a fene az éppen akkor nem dolgozó miniszterelnököt.

Mivel titkolták, mint a kurva élet, a kisebb és nagyobb nyilvánosság most úgy gondolhatja és gondolja is, hogy a jóember a nyaralását tölti ott, ahol. Szeretném megnyugtatni Orbán feltétlen híveit és rajongóit: normális körülmények között ez a téma senkit nem érdekel. Mármint akit érdekel, annak természetesen voltak, vannak és lesznek sejtései, akit meg nem érdekel, annak tökmindegy.

Mindenesetre az újság megírta, helyenként egész vicces címekkel ellátva a sztorit. Nekem a kedvencem az, hogy egy horvát étteremtulajdonos buktatta le Orbánt. Minekutána feltöltött egy, a miniszterelnökkel közös képet a Tripadvisorra.

Hogy mi van? Lebuktatta? Vajon miért is? Volt olyan az elmúlt keserves évek alatt, hogy bármi is lebuktatta volna Orbánt? Érdekel vajon minket, hogy hol nyaral, mit zabál, kivel zabálja, mennyire gyűrött az inge, hogyan formálja át az alkohol és az üldözési mánia a fejét? Hogy asszonnyal vagy asszony nélkül megy vacsorázni, hogy magával hurcolja-e a testőreit, hogy a paradicsomleves után lepényhalat, tengeri durbincsot, vagy farkassügért tol az arcába, vagy ezt így mind, ebben a sorrendben?

Egy dolog biztos: a kormánymédia kussol a témáról, egyetlen hangot nem találtam arról, hogy íme-lám, merre nyaral a miniszterelnök úr, a végtelenül egyszerű, plebejus, nép fia. Pedig hát az Orbán-rajongó, nemzeti érzelmű olvasóknak, polgároknak is joguk van tájékozódni, tudni, nemde? A közhiedelemmel ellentétben ugyanis az Orbán-féle Fidesz toporzékolt a leghangosabban arról, hogy a mindenkori miniszterelnök mindenkori ténykedése nem magánügy, hanem a közre tartozik. Vagyis, ha Medgyessy, Gyurcsány nyaralása nem lehetett magánügy, akkor az Orbáné sem lehet az. Utoljára írom le...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.