2017. augusztus 18., péntek

ÍROM A LEVELEM FEKETE ERZSINEK

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Adorján György
2017.08.17.


Írhattam volna Máriának is, mint abban a szép dalban, Csongrád vármegye legszebb virágának, de inkább a görögbe húzódó és onnan erdélyi képeket vetítő Erzsébetet választottam s ennek jó oka van.

Kedves Erzsébet!

Hogy nyilvános levélben fordulok hozzád, annak csak egy oka van. Észleltem, hogy csatlakoztál egy zártkörű csoporthoz, amelynek neve: „MAGYAR VAGYOK, A FIDESZRE SZAVAZOK” Már meg is szűnt, de lehet, hogy csupán az én számomra.

Csak én írom most, a jobb láthatóság kedvéért nagybetűvel, mert egyébként aprót sem érdemelne! Mert kijelentem itt, ország, világ előtt, hogy az bizony nem magyar, aki identitását attól teszi függővé, hogy kire szavaz. Az bizony csak, magyarkodó magyarka!

Te egyszer azt írtad nekem, humán érdeklődésed által befolyásolva, hogy szereted írásaimat, ha azok nem politikáról szólnak! Te most pedig mit tettél? Színt vallottál. Bekéredzkedtél egy zárt csoportba, amely kijelenti, hogy aki nem a Fideszre szavaz, az nem magyar!

Még ha erdélyi hazánk fiainak szólna is ez a deklaráció, akkor is nemzetellenes kijelentés, hiszen csak nem gondolod, hogy Székelyföld minden magyarja bekapta azt a horgot, amit a fideszesek beetetés után vetettek neki? Mert a nemzet – tudhatnád – nem csak Fideszből áll!

Azért választottam a háromsoros bekezdéseket, hogy világosabb és áttekinthetőbb, jobban megérthető legyen mindenki számára mondanivalóm. Olyan csoporthoz csatlakoztál Erzsébet, amelynek célja a Fidesz által ásott árok mélyítése!

Magyar honfitársaink szerte a világban, és nem csak a körülöttünk lévő országokban a megmondhatói, hogy mekkora kárt okoz számukra minden olyan anyaországi törekvés, amely más nemzethez való közjogi tartozásukat figyelmen kívül hagyva avatkozik életükbe.

Kijelenteni pedig azt, hogy magyarságunk egy adott párthoz való viszonyunkban fejeződhet csak ki, nem csupán előítéletes butaság, nem csupán harmadik évezred eleji szűklátókörűség, hanem félázsiai, pirospöttypopsis, pávatáncos, világnemzeti alvajárós bunkóság!...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.