2017. augusztus 21., hétfő

KEDVEZMÉNYESEN LEHET AZ ISKOLAKEZDÉSRE VÁSÁROLNI - MEGJELENTEK A KAMATMENTES ŐSZI HITELEK

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2017.08.21.


...Tényleg nincs se kamat, se díj, de figyelni kell!

Ez a hitel valóban teljesen díjmentes, de buktató azért a figyelmetlenebbek számára akadhat. Az egész ajánlat ugyanis csak azokra vonatkozik, akik a részleteket átutalással vagy csoportos beszedési megbízással rendezik. Még szinte el sem kezdődtek a „0% THM” jelzéssel futó akciók, egyik olvasónk már belefutott ebbe a csapdába. Ő az egészet átverésnek minősítette, de ahogy részletesebben foglalkoztunk az üggyel, kiderült: csekken szeretett volna fizetni. A vidéki boltban készségesen fogadták a kérését, de nem hívták fel a figyelmét arra, hogy ebben az esetben csak a nagyon drága áruhitelt kaphatja meg. Számára az egész csak akkor derült ki, amikor a törlesztőket megszorozta a futamidővel. (Egy ilyen egyszerű számítás mindenkinek ajánlható!

Ilyen gond amúgy nem csak a Media Marktnál akadhat (az előbbi eset sem ott történt). A Tesco már korábban megkezdte az ingyenhiteles akciózást, de az ajánlat ott is csak az átutalással vagy csoportos beszedési megbízással fizetőkre vonatkozik. Az áruházláncnál minden 49 ezer forint feletti terméket önerő nélkül el lehet vinni úgy, hogy a vevő az árat 10, illetve 20 hónap alatt rendezi.

Az Auchan csak az akciós újságban jelölt cikkekre ad 0%-os THM-mel kölcsönt augusztus 17. és 31. között. További kikötés, hogy az akciós áruhitelt kizárólag az Auchan kártyával rendelkező vásárlók vehetik igénybe, vagy azok, akiknek Auchan kártya igénylése pozitív elbírálásban részesül. A futamidő itt is függ attól, mennyibe kerül a vásárolt cikk. Félévig törleszthet a 21 990–27 990 forintos terméket vásárló, 50 990 forint pedig már 15 havi ingyenhitel dukálhat (a kettő között 10 havi a részlet).

Az áruhitel lehetőségét kínálja még például a Praktiker, a Jysk vagy a Decathlon is. Ezeken a helyeken azonban jelenleg csak valahol a pokoli és az elképesztően drága közötti kölcsönöket lehet felvenni. Mindenütt azokat a partnereket és nagyjából ugyanolyan feltételeket lehet találni, mint amit táblázatunkban összefoglaltunk (ezt itt találja meg)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.