2017. augusztus 22., kedd

MINT MACSKA A HÁZICÉRNÁBA

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2017.08.21.


Belegubancolódtak a Fidesz politikusai Semjén Zsolt, a libák réme legutóbbi produkciójába.
Mondtak pedig az ünnep kapcsán kazalnyi veretes baromságot tettestársai, ezek közül legtöbben vadul kereszténykedtek, hogy a gatya szakadt le róluk, és csak azért nem az ing, mert így látható volt, hogy bőrkötésük hiánytalan, ezért hát kedvesek ők az Úrnak, kinek keresztneve Viktor...
A honvédelmi miniszter is kifejtette, hogy a keresztény hitünk, melyet némi rábeszélés keretében Szent Istvántól kaptunk, vihet előre minket, míg Brüsszel feladja hitét, elveszti fundamentumát.
Ebből is világosan kitűnik, hogy a mi államunk fundamentalista, és akinek ez nem tetszik, az máris kezdheti a harcot az egyház és az állam különválasztásáért, talán már megint éppoly időszerű, mint volt a felvilágosodás korában, még ha a mi korunkra inkább az elsötétedés kora lenne is a jellemző megnevezés.
Gondoljunk csak arra, hogy az egyházak - és elsősorban a katolikus egyház - ismét kezébe akarja venni az iskolákat, megszüntetve a világnézetileg semleges oktatást, ehhez pedig a lehető legjobb partnert kapta meg Orbán tolvaj-diktatúrájában.
Ha ez így folytatódik, lesz ez még durvább is, mindenesetre az internacionalista egyház magyarországi fiókszervezetének feje állami kitüntetés formájában már megkapta a harminc ezüsttallért a Pápa és a humanizmus emberi értékeinek elárulásáért.
Azok pedig, akik a tíz parancsolatból mára már egyet sem hagytak megszegetlenül, úgy öblögetnek Isten nevével, mint hajdan a tévémaci estelente.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.