2017. augusztus 1., kedd

ORBÁN CÉLJA, HOGY RETTEGJÜNK EURÓPÁBAN

MENTÁLIS DEFICIT BLOG
Szerző: Szárnyathy Géza
2017.07.31.


Szemmel látható, hogy a kormány gyűlöletkampánya új irányt vett: bár Habony Árpád egy csecsemőről is simán el tudja hitetni, hogy a haza ellensége és valójában Brüsszel vagy Soros (vagy mindkettő) által felbérelt ügynök, ám éppen a Soros-ellenes kampány mutatta meg, hogy mennyire könnyű a röhej szintjéig tolni a baromságot. Azt leszámítva, hogy szánalmas egy vénember nyakába varrni egy polgárháború következményeit, az is egyértelmű: ismét sikerült túltolni bringát.

Nem meglepő módon a Fidesz agytrösztje, Németh Szilárd intézte így. A mocsári ragya szerint Soros összeesküvéseket gyárt, sőt parlamenti bizottsági ülést is képes összehívni. Innen már csak egy lépés a közröhej, hogy Soros tette a fakockát a metróba, miatta lesz 42 fok és valójában ő tehet arról is, hogy az európai férfiak spermaszáma lefeleződött 79 óta.

Ezt tehát tovább vinni már nem lehet, ez egyértelmű. De nem is kell, le lehet szedni a plakátokat, mert megvan a következő téma. Ez pedig a jaj de veszélyes hely Európa. Szegény vívóink nem mertek végig menni Lipcse belvárosában, szóval Lipcse veszélyes hely. Elhiszem, hogy volt fennforgás, azt is, hogy akkor és ott para volt, de a kormányszócső tévé azonnal általánosított is, vagyis Lipcse nem biztonságos.

Ezzel azonban még nem ért véget a történet, minden idők legfantasztikusabb külügyminisztere ugyanis komoly arccal elkezdte figyelmeztetni a magyarokat, hogy vigyázzanak, mert Európa nem biztonságos hely. A 2015-ös párizsi terrortámadás óta más szelek fújnak, és hát ezek a szelek bizony veszélyesek. Azt ugyan nem mondta el Szijártó, hogy melyik országban kell félni, nem is mondta, hogy hova nem kell menni, de regisztráljunk a konzulátuson.
..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.