2017. augusztus 16., szerda

SOROS VÁLASZOL A TÁMADÁSOKRA, MÉG TÖBB PÉNZT PUMPÁL AZ ALAPÍTVÁNYAIBA

KLUBRÁDIÓ 92,9 MHz
Szerző: Klubrádió / Csernyánszky Judit
2017.08.16.


Az őt ért támadásokra dacos válaszul Soros György még több pénzt pumpál alapítványaiba világszerte, ezzel is erősítve lobbi tevékenységét – adja hírül a konzervatív washingtoni LifeZette. Például csak a washingtoni Open Society Policy Center az idén az első félévben már csaknem annyi pénzt elköltött, mint tavaly összesen (5,6 millió USD).

Aminek zömét a magyar kormány Soros-ellenes kampányának az ellenkampányára költötték. A CEU-ellenes törvényre, a tanszabadságra, amiről rendeletet is alkotott az amerikai kongresszus valamint a civil szervezeteket külföldi ügynököknek minősítő törvény ellen lobbizott a Soros Alapítvány, aminek tevékenységét az újság fél mondatban radikális baloldalinak minősíti. A Georgia Katonai Akadémia professzora szerint ugyan jogában is áll befolyásszerzésre költeni a pénzét, ezzel együtt kontroll alá kell venni a Soros-alapok működését. Hozzátette, szerinte Soros a globalizmus keresztapja, aki számos országban a nemzeti szuverenitást ássa alá. Nap mint nap egyre több ember ébred arra, hogy a globalisták, de legfőképp Soros, a pénzükön keresztül igyekeznek a világot a maguk képére formálni. A professzor szerint ez vissza fog ütni Sorosra, mert minél több pénzt költ erre, annál jobban teret nyer a világban a populizmus.

A Donald Trump kedvenc médiumának tekinthető Breibart News arról ír, hogy Semjén Zsolt szavai szerint Magyarország felajánlotta az iráni Aideen Strandsson befogadását, akire börtön vagy hitszegése miatt akár halál is várhatna Iránban, miután Svédország elutasította színésznő menedékkérelmét. Svédország kérdőre vonja Magyarországot, hogy nem fogadja be azt az 5 ezer menekültet, amit a dublini szerződés szerint meg kellene tennie. Amire magyarázatul Orbán muszlim-ellenes politikáját hozza fel, illetve azt, hogy a referendumon a magyarok elutasították a menekültek befogadását. Arról nem ír, hogy érvénytelen lett a népszavazás. Csúsztat és valótlanságot állít akkor is, amikor úgy fogalmaz, hogy Soros menekültpolitikáját a magyar nép elutasította, aminek ékes bizonyítéka a Soros-kampánysorozat volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.