2017. augusztus 19., szombat

SÚLYOS VÁD: ORBÁN ÉS KÖVÉR ELCSALTA A VÁLASZTÁSOKAT

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Hír TV
2017.08.19.


A Fővárosi Főügyészség elutasította a Fidesz 2010-es kampányával kapcsolatos MSZP-s beadványt, mivel a számvevőszék szerintük már 2011-ben mindent rendben talált, "sajtóértesülések alapján" nem indítanak nyomozást.

Nyakó István szerint a párt akkori kampányának vezetői, Orbán Viktor és Kövér László jól dokumentált választási csalást követtek el. A beadványt benyújtó MSZP-s politikus szerint ezzel az ügyészség kimondta: a Fidesznek lehet csalni a választásokon.

A politikus a Hír TV Egyenesen című műsorában ismertette: az ügyészség szerint a költségvetés számára befizetendő bírság - ha kapna ilyet a Fidesz - "kárként nem értelmezhető". Nyakó kijelentette: a hatóságok nem is nyomoztak a kormánypárt kampánya ügyében.

"A számvevőszék csak azokat a számlákat vizsgálja át, amiket megkap. Most pedig nyilvánosságra kerültek olyanok is, amelyeket nem kaptak meg" - szögezte le Nyakó István, aki szerint a számvevőszéket sem kereste meg az ügyészség, csak a 2011-es vizsgálatra hivatkoztak, "nem történt semmi, lehet tovább haladni!"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.