2017. augusztus 10., csütörtök

UNIÓS PÉNZEK ORBÁN SAJÁT RÖVIDTÁVÚ POLITIKAI CÉLJAIRA - KÜLFÖLDI LAPSZEMLE

KLUBRÁDIÓ 92,9 MHz
Szerző: Klubrádió / Csernyánszky Judit
2017.08.10.


Cikksorozatban tudósított az osztrák az Österreich 24 portál arról a magyar lányról, aki három hete tűnt el, majd a Wörth tó partján magyar hangot hallva előbújt egy csónakházból. Zavarodott volt, kiszáradt, csont és bőr volt – mondja a rendőrség. Még a nevét sem tudta megmondani.

A 29 éves B. Ajna egy luxusszállodában masszőr volt. Miután felmondott, a munkatársai arra lettek figyelmesek, autója még mindig a parkolóban állt három nap elteltével is, és eltűnését bejelentették a rendőrségen. Ajna szerencsésnek mondhatja magát, hogy hallva a magyar hangokat, ki tudott jönni a házból. Azt hajtogatta, Magyarországra akar menni. Egyelőre nincsenek információk arról, hogyan került a jachtulajdonos csónakházába, de most már kórházi megfigyelés alatt áll és állapota javul. Ám semmire nem emlékszik az elmúlt három hétből. Azt mondják, a rendkívüli meleg is befolyással lehetett állapotára.
Az Österreich 24 portálon egy másik magyar esetre, bűnügyre bukkantunk: a magyar pár (40 éves férfi és 26 éves nő) motorbicikliket, gumikat, sisakokat, mopedeket, bicikliket és egyéb tartozékokat lopott sorozatban - 2016 nyarától. A dél-burgenlandi rablótúrát gondosan kitervelték, a zsákmányaikat letakart utánfutón szállították. Hétvégi pihenőnapjukon szúrta ki őket a helyi járőrszolgálat Gniebingben, hajnali 4-kor. Ami igazán nagy meglepetést keltett, hogy egy gyerekülést is találtak a csomagtartóban. Mint kiderült, hathetes csecsemőjükkel együtt rótták az utat, s vele együtt hajtották végre az akciókat. Egyelőre a Graz melletti börtönben várnak az ítéletre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.