2017. augusztus 10., csütörtök

GYILKOSSÁG ÁLDOZATA LETT-E VÁRADI ANDRÁS, AZ IGAZMONDÓ JUHÁSZ?

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zenge Judit
2017.08.10.


Közeleg – vagy már itt is van – az újabb választási kampány. Elrettentésül idézzük fel Váradi András, a felcsúti juhász néven ismertté vált tragikus sorsú polgármesterjelölt balesetének (?) és halálának körülményeit egy később keletkezett beadvány alapján.

Előhang

(A szöveget néhol megtisztítottuk a túlzó, vádaskodó és nem vádoló részektől, de hitünk szerint ettől még és az egyéb szerkesztési munkáktól csak még erősebb lett az anyag. A könnyebb olvashatóság kedvéért néhány alcímet is beiktattunk – a szerk.)

A szöveg több, mint egy eset leírása, alább kórképet olvashatnak egy országról, aminek neve – még – Magyarország.

Halálos kampány


Váradi András halálának körülményeiről már szinte mindent tudni lehet. Tudható hogy miért kellett meghalnia. Tudható hogy hol kell keresni az életét kioltókat. Egyedül azt fedi homály, hogy pontosan hogyan halt meg valójában.

A legnagyobb valóságshow az, ami ma Magyarországon, a magyar társadalommal történik. Az Orbánisztán nevű nyomorúságos ország már rég nem Európában van. Váradi András halála csupán egyetlen lépcsőfok volt a még mélyebb társadalmi mocsárba vezető úton.

Apropó bíróság! Egyenlőre még az is kérdés, hogy ebben az ügyben van-e még egyáltalán bíróság. A bicskei bíróság épülete természetesen megvan, a minap láttam, a tábla is ott virít rajta – Bicskei Járásbíróság. Ám nagyon úgy tűnik hogy Váradi András halálának ügyében a bíróság mégis köddé vált, eltűnt. Nincs újabb tárgyalás, nincs ügyintézés, nincs bíróság…

Gyilkosság?


(A beadványt terjedelmi okból tömörítettük, szerk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.