2017. szeptember 14., csütörtök

AZ ESZELŐS KISEMBER TOVÁBB HABOSÍTJA A GÁTLÁSTALANSÁG FEKÁLIÁJÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Molnár Bálint
2017.09.14.


Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik

– nehezen találom a szavakat, de tényleg ez van. Ezért csődítette össze az úgynevezett Fidesz-frakciót (azt valaki tudja, hogy Schmidt Mari vagy Czunyiné mióta tagja a frakciónak, és ha nem, akkor miért kell évadnyitó frakcióülésnek hazudni azt, ami nem az?) a Velencére kismillió biztonsági verőemberrel felszerelkezve érkező, a nemzeti faszverésnek helyet adó luxusszállodába sebesen besunnyogó tudatrepedt Orbán.

Aztán gyorsan kiszivárogtatták az Origónak. Hogy tényleg itt tartanak agyban és lélekben, és hogy nem adják fel. Hogy az Európai Bíróság döntését egyszerűen összemossák az általuk önkényesen értelmezett Soros-tervvel az elhülyült választók további zsibbasztására. Hogy az ellenzéket külföldről manipulálják. És hogy nem maradt más hátra, mint előre: ha a Fidesz megnyeri a választásokat, akkor elbukik a Soros-terv. Ha nem, akkor nemzethalál. Következésképpen a frakció számára a legfontosabb a Soros-terv elleni küzdelem, ezért nemzeti konzultáció indul a Soros-tervről (!!!!)

És nincs, egy darab lojális, de valamennyire épeszű, ép karakterű katona nincs közöttük, aki szólna, hogy ez már az, amit Grazban kellene konzultációra bocsátani, főnök. De nem. Jön a nemzeti konzultáció. Egy elbukott népszavazás után, egy elbukott kvótaper után, a lakosság kétharmadát nem érdeklő korábbi nemzeti konzultációk után az eszelős kisember tovább habosítja a görénység fekáliáját.

És mostmár azt sem mondhatja senki, hogy az elcseszett rendszerváltó liberálisból hőskereszténnyé átvedlett gerinckezdemény a legelvetemültebb az egész bűnbandából. Ha ez így elhangzott, és senki nem röhögte el magát, vagy senki nem kérte ki magának, akkor még annál is nagyobb a baj. Ha senki nem volt, aki megkérdezte volna: ugye a nagy fehér törzsfőnök viccel, de ő maga sem gondolja komolyan ezt az egészet, az pontosan megmutatja ennek a pártnak minden tragédiáját.

Belegondolni is hányinger, ahogy ott ülnek, pár éve talán még gondolkodni is képes, tiszta agyú, érvelni, összefüggéseket átlátni képes emberek, akik ma már szektásokként mormolnak összefüggéstelen, agyament, nem létező baromságokat, mert tudják, hogy a megélhetésük, a szabadlábuk múlik rajta? Milyen lehet asszisztálni ehhez a gyászos szeánszhoz? Milyen lehet csendben, lesütött szemmel segget nyalni, megalázkodni, meghunyászkodni és játszani ezt az elvetemült játékot, mert már csak ettől remélhető, hogy nem omlik össze az egész szilárdnak tűnő narancsos szarkupac?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.