2017. szeptember 8., péntek

AZ EURÓPAI ERKÖLCSTELEN KISEBBSÉG ÜZENETE KÖVÉR LÁSZLÓNAK

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOGSzerző: Swan Edgar
2017.09.08.


...Az van, drága portás úr, hogy az európai polgárok ragaszkodnak a szabadságukhoz. Ők – szemben a magyar emberek mindent eltűrő birkatürelmével – maguk óhajtják eldönteni, hogy vallásosak akarnak lenni, vagy sem, hogy a gyermekeiket állami, vagy egyházi iskolába írassák-e, ők akarják eldönteni, hogy miről mit gondolnak, ők akarnak arról is dönteni, hogy házasodnak, vagy élettársi közösségben lesznek boldogok, vagy boldogtalanok. Az európai emberek nem tűrik el, hogy beleugassatok a legbensőbb magánügyeikbe, hogy uszítsatok és gyűlöletet keltsetek a külföldiek (akár menekültek, akár gazdasági bevándorlók), a melegek, a politikailag máshogy gondolkodók, vagy akár a romkocsmákban borongó bölcsészek iránt.

Európa ívesen leszarja Orbán Viktor ambícióit és vágyait. Ez mára egyértelművé vált. Elbohóckodhat még egy darabig, mert a külföldi multiknak – például a németeknek – kell az olcsó magyar munkaerő. De lassan mindenkinek teli van a szütyője az ordító egérrel. A huszonegyedik században Európa polgárai nem óhajtanak visszatrappolni a középkorba azért, hogy Mészáros Lölö ne csak a fél Balatont, hanem a Boden-tavat is a nevére vegye. Európa polgárai tudni akarják, mire költik a politikusok az ő befizetett adójukat és lehetséges, hogy mondjuk a német adófizetők nem veszik jó néven, ha abból Magyarországon pár család tollasodik, az ország pedig nemhogy nem fejlődik, hanem leépül.

Az erkölcsöt egy napon említeni bármivel, ami a magyar kormánypárthoz köthető, konkrétan röhejes. Egy olyan kormánynak nincs köze az erkölcshöz, amelyben Orbán, Lázár, Rogán, Matolcsy, Szijjártó és Kövér-dinasztiák (igen, én nem felejtettem el a közpénzek körül sertepertélő Kövér Szilárdot) híznak dagadtra, miközben hülyének néznek, gyűlöletre dresszíroznak és kifosztanak egy egész országot...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.