2017. szeptember 18., hétfő

HÁBORÚ VAN ÉS NEM ÁLLUNK NYERÉSRE - INTERJÚ

INDEX
Szerző: MATALIN DÓRA
2017.09.18.



Veiszer Alinda négy hónappal kisfia születése után tért vissza a Hír TV képernyőjére, és már előre tudja, hogy ezért kapni fog a kommentelőktől. Mégis szinte minden megjegyzésre, még a trollkodásra is reagál, mert szerinte bármiből kialakulhat beszélgetés. Az Indexnek elmondta, hogy kik azok, akik nem hajlandóak eljönni a műsorába, kinek a távolmaradása bosszantja a legjobban, és miért faggatta Gundel Takács Gábort olyan hosszan a köztévéről. De szó esett a médiaháborúról, arról, hogy miért hívná meg beszélgetni Andy Vajnát, de miért nem kíváncsi Kökény-Szalai Viviennre. Azt is elmondta, hogy miért nem választaná az újságírást, ha ma kellene döntenie, és miért nem tartja valószínűnek, hogy Magyarország olyan hely lesz 25 év múlva, ahol érdemes lesz maradni a gyerekeinek.

Az, hogy most ősszel visszatérsz a képernyőre, nehéz döntés volt? A Hír TV akarta így, vagy te?

Nem volt nehéz egyáltalán. Amint kiderült, hogy teherbe estem, ami körülbelül egy éve volt, azonnal tudtam, hogy vissza szeretnék jönni szeptemberben. Ha tervezem, sem alakulhatott volna szerencsésebben, nyár elején szültem, nyáron amúgy is leállás van, eltelik három-négy hónap, amiről azt gondoltam, hogy az már sima ügy, vissza lehet jönni. Nem biztos, hogy első gyereknél is így érezném, de a másodiknál már igen. 


Nem olyan médiavilág van, amibe belefér, hogy egy évet otthon legyél a gyerekkel. Szánalmas vagy nem, karrierista vagy nem, ez tény.

A másik pedig, hogy az első gyerekemnél is hathetes korában éreztem, hogy menni akarok, és csinálni akarom. A legrosszabb énem jön elő belőlem, ha nem csinálhatom. Az irigy, a rettenetes, aki figyeli, hogy de jó a többieknek, ezt én is meg tudnám csinálni. És azzal nem lehet együtt élni, az a házasságom végét jelentené. És az én végemet is. Úgyhogy bejelentettem, hogy jönni akarok, és nyitottak voltak rá. A köztévéhez képest ez nagy változás, ott ezt arra használták, hogy menjél csak el gyesre, aztán majd magadtól elmész a tévétől is. Itt meg az első kérdés az volt, hogy jó, de hogy csinálunk baba-mama szobát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.