2017. szeptember 21., csütörtök

HADHÁZY: A FIDESZ EDDIG 3 EZER MILLIÁRD FORINTOT LOPHATOTT EL AZ UNIÓS TÁMOGATÁSOKBÓL

SZTÁRKLIKK BLOG
Szerző: Zoom / Sztárklikk
2017.09.21.


A Fidesz rendszerét csak a pénz tartja össze, belső feszültség legfeljebb abból van, hogy akik keveset lopnak, haragszanak azokra, akik sokat tudnak lopni - mondta a Zoom.hu-nak adott interjúban Hadházy Ákos.

Ma Magyarországon nem kormányzás folyik, hanem propaganda, a Fidesz nem kormánypárt, hanem propagandapárt. Minden szellemi és anyagi energiájukat abba ölik, hogy eltereljék a figyelmet a valódi problémákról, a disznóságaikról és a gigantikus lopásról. Pedig a korrupció ellen lehetne tenni, még ha az is a közvélekedés, hogy korrupció, lenyúlás mindig is volt, mindig is lesz, ezért nem is lehet, nem is érdemes ellene tenni. Lehet, hogy volt is, meg lesz is, de egyáltalán nem mindegy a mértéke - mondta a lapnak Hadházy Ákos.

Hozzátette: az általam vizsgált, jobbára uniós projekteknél azt tapasztaltam, hogy legalább 30 százalékkal túl vannak árazva, de van olyan is, ami annyira felesleges, hogy vehetjük 100 százaléknak. Egyebek mellett ilyen volt az emlékezetes Híd a munka világába program, ahol kétszer lopták el a pénzt. Egyszer simán ellopták, aztán másodszor megint, amikor a kormány visszafizettette a pénzt az Országos Roma Önkormányzattal, de erre az adófizetők pénzéből adott fedezetet. Összességében az uniós pénzekből csak az előző uniós költségvetési ciklusban minimum 3 ezer milliárdot lophattak el...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.