2017. szeptember 27., szerda

LENDVAI ILDIKÓ VÁLASZA A KORMÁNYSZÓCSŐ CAVINTONOZÁSÁRA

GÉPNARANCS 
- BANÁNKÖZTÁRSASÁG BLOG
Szerző: Zárójel
2017.09.27.


A közpénzünkből finanszírozott kormánylap nekiment Lendvai Ildikónak Az idő vasfoga című cikkében.

Cavinton, amit mindenkinek szedni kell?

Lendvai Ildikó rendszeresen kommentálja közösségi oldalán a magyar közélet eseményeit. Úgy tűnik, nem száll le róla az Orbán-kommunikáció, időről-időre odaszúr a volt politikusnak.

A Magyar Időkben megjelent felettébb „kedves” törődésre, amelyben Cavinton szedését javasolják az MSZP egykori potentátjának a Népszavában megjelent riportjával kapcsolatban, Lendvai Ildikó Facebook oldalán reagál:

Igazán meg vagyok hatva és tisztelve. A kormánysajtó olvas engem! Maga a Magyar Idők állapította meg legutóbbi Népszava-cikkem kapcsán, hogy szenilis hülye vagyok. Na nem ilyen csúnyán mondják, csak – mint írják – „meleg szívvel”, „őszinte aggodalommal” Cavinton szedését javasolják, ha már „az idő vasfoga nem kegyelmezett” (ilyenek ezek a vasfogak). Az is kiderül, mi hülyített el annyira, hogy azt állítsam: a kormány fél a népszavazásoktól. „A hosszú évek ‘áldásos’ parlamenti munkája feledékennyé tette”.

Igazuk lehet ezeknek a cukipofa fiúknak

A múltkor egy ellenőr a metrónál már csak unott intéssel terelt tovább, eszébe sem jutott a bérletem után érdeklődni. És előfordul, hogy a telefonomat csak úgy találom meg, hogy a másikkal rácsengetek. Plusz a múltkor a nylonzacskóban levitt szemetet a kukába dobás helyett – a bevásárlószatyor mellett – véletlenül magammal cipeltem a boltba. Azt is sűrűn mesélgetem, hogy az egyik unokám óvodás korában, miután gálánsan felajánlotta, hogy ha nagy lesz, feleségül vesz, hozzátette:

„És majd csodálkoznak, milyen öreg feleségem van!”

Ennek is már 8-9 éve!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.