2017. szeptember 1., péntek

MÁSFÉL ÉVE KÉSZ, MÉGSEM LEHET ÚSZNI A HÁROMMILLIÁRDOS TÜSKECSARNOKBAN

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: Joó Hajnalka
2017.09.01.


A környéken élők, dolgozók és tanulók sportolási lehetőséget ígérte bővíteni a XI. kerület vezetése a másfél éve átadott Tüskecsarnok uszodával. A 3,2 milliárdból épült létesítményt ennek ellenére a mai napig nem használhatják az ott lakók. Egy ideje már kifogás sincs rá, hogy miért. Az üzemeltető a fenntartóra, a fenntartó a tulajdonos minisztériumra mutogat.

Több mint egy éve dühöngenek a kommentelők a 3,2 milliárd forintból épült Tüskecsarnok uszoda Facebook-oldalán, hogy mikor vehetik végre birtokba a hangsúlyozottan lakossági igények kiszolgálására is tervezett komplexumot.

Múlt év novemberében először azzal a panasszal kereste meg a hvg.hu-t egy olvasó, hogy a 2016 márciusában átadott uszodába hétköznap csak lehetetlen időben: 11-től 14-óráig lehet bejutni. Illetve néha ettől eltérő időpontokban is, csakhogy erről a honlapja helyett csak Facebook-oldalán eldugott random üzenetekben tájékoztat a létesítmény üzemeltetője, mire észreveszi valaki a bejegyezést, már nem is aktuális. Kora reggel, munka előtt, illetve munka után, ahogy olvasónk – és még nyilván sok környékbeli – szeretett volna menni, mindenesetre mindig csak a versenyzőket engedték be...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.