2017. szeptember 7., csütörtök

MÁSHOL DUGDOSSÁK A NYILVÁNOSSÁG ELŐL, ITT A BOHÓCBÓL MINISZTER LESZ

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- DÜHÖNGŐ, HACSAKNEM BLOG
Szerző: H.A.
2017.09.07. 


Akinek volt szerencséje a mai, kormányinfó néven futó politikai bohózatnak akár aegyetlen pillanatát is megtekinteni, az biztosan tudja – aki nem látta, azt most szeretném tájékoztatni -, hogy a kormány, egyben a Fidesz legdörzsöltebb, leginkább minden hájjal megkent, ráadásul nem földhülye politikusa (az egyélőistenkirályt most hagyjuk) nagy formában volt ma is.

Ez nem feltétlenül dícséret, sokkal inkább a megrökönyödés. Persze az is lehet, hogy ez a megrökönyödés pusztán annak tudható be, hogy általában nem az én feladatom szokott lenni a Cinizmus két órában – kétszemélyes kamaradráma biodíszeletekkel című csütörtöki mutatványt figyelemmel követni, és valójában ez a természetes. De hogy ez a kemény, nem a kád széle, az is biztos.

Azt végképp nem vagyok hajlandó kommentálni, hogy a kvótaper kapcsán mekkora oltári műcirkuszt vágott le a mindenes miniszter úr a szuverén, független nemzetállamtól a brüsszeli diktátumozásig, mert ennél ma már csak az volt szánalmasabb, hogy a Fidesz felszólította a Fideszt (valaki hallott már a Puskás Imre nevű fideszes szóvivőről, mert én se, de ITT meg lehet nézni), álljon ellen a Soros-terv érvényesítésének.

Azt is szinte hihetetlennek tartom, amit a felcsúti kisvasút körüli uniós vizsgálódással kapcsolatos tényállás (ITT írtunk erről) közröhejbe fullasztásának és bagatellizálásának kísérletébe belefektetett: a hülye német képviselőasszonynak (Inge Gräßle) beakadt Orbán Viktor, Orbán Viktortól jön idegbe, ezért mennek Felcsútra, holott sok más helyen is épült kisvasút és oda miért nem oda mennek, és miért választások előtt, és politikai lejáratás, és miért nem választások után, a magyar közvélemény emiatt nem tud aludni, stb. Cinizmus a köbön...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.