2017. szeptember 5., kedd

NAGY BANDÓ: TÉVÉST GÁZOLT A FIDESZ BULDÓZERE KÖTCSÉN - ÉS AZT TESZ MINDENKIVEL, AMIT AKAR. VÉLEMÉNY

24.HU - POSZT-ITT
Szerző: Nagy Bandó András
2017.09.05.


A nap vértóba száll, gulyásszagra gyűl az éji vad, Kötcsére, persze, hova máshova, nézem a kétperces „interjúsorozatot”, a riporterlány próbálkozik, kérdezne, „sikerült megállítani Brüsszelt?”, örülhet, hogy pofán vágás nélkül megússza, Fekete Györgytől majdnem kap is egyet, kis híja.

Ákos, a popzenész-énekes pöffeszkedve lök oda pár szót, jaj, mi lenne, ha kevésbé keresztény volna ő.

Hoffmann Rózsa legalább mond valamit, Bencsiknek fogalma sincs, mit mondjon, illetve azt jobban tudja, mit ne mondjon. Aztán jön Kövér, a kérdésre köszönésféle a válasz, a visszakérdezésre, mármint, hogy a kérdésre nem válaszolt, azt mondja, ez a válasz, igaza van, hülye liba, mit nem ért azon, hogy számára nincs válasz.

És hát, persze, megjön a pocakos, számolatlan testőrrel, kettő azt lesi, honnan jön az ellen, aztán a többiek, akik már a két figyelőt is őrzik-védik, támadás semerről sem érkezhet, Kötcsén a pocakos legalább olyan fokozatú védelemben részesül, mint Putyin Pesten, a költségeit ne is adjuk össze, a népes testőrség kitenne egy focicsapatot, lehet, erősebbek lennének, mint a válogatottat alkotó vitézek.

A pocakos megy befelé, hátra sem néz,

ellentétben a testének őreivel, ők bizony hátranéznek, aztán hátrálnak, rák módjára tolják befelé a főnököt a kötsei birtokra, el is tűnik a szem elől, de nem, sajnos mégsem tűnik el.

Egy pillanatra még látszik, ott van, ingujjban, amit majd könyékig tűr, hogy bekanalazza Szilárd testvér bográcsos magyarosát, mindegy is, hogy mi, gulyás vagy pörkölt, ettől a naptól kezdve az lesz a legújabb hungarikum, mi lenne más...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.