2017. szeptember 27., szerda

NEM ZETI KONZULTÁCIÓ

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ, ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2017.09.26.


Nem bírom ki addig, ameddig az illetékesek kimenőt kapnak a pszichiátriáról és összeállítják a kérdéssort. Ezért – jobbról és balról egyszerre megelőzve a Fideszt – megcsináltam a magam Nem Zeti Konzultációját.







  1. Akarja-e Ön, hogy egymillió vérszomjas ISIS harcos költözzön a szomszédjába, a Kovácsék helyett? Az egymillió csak a kezdet lenne persze, mert minden évben újabb egymillió költözik majd oda. Tehát a pontos kérdés: akarja-e Ön, hogy évente egymillió erőszakos terrorista költözzön a szomszédjába?
  2. Akarja-e Ön, hogy az az évente oda költöző egymillió terrorista (akik a Kovácsék lakásába költöznek a szomszédba) fejenként 9 millió forintot kapjon. Az Ön pénzéből. Vagy, ha Önnek nincs egymilliószor kilenc millió forintja minden évben, akkor az idős, minimum nyugdíjból élő édesanyja pénzéből.
  3. Akarja-e Ön, hogy az évente a szomszédjába költöző, burkában járó, kilenc millióval megtámogatott robbantgatós-mészárolós terroristákon kívül még Soros György is az ön szomszédjába költözzön, a Kovácsék lakásába?
  4. Akar-e Ön az évi egymillió élősködő, senki kultúráját nem tisztelő, nőket erőszakoló migránsoknak a kilenc millió forinton túlmenően további havi 770 ezer forintot is fizetni? Fejenként.
  5. Szeretné-e Ön, hogy egy kigyúrt biztonsági őr (vagy Németh Szilárd) négy órán keresztül ugráljon az Ön felesége, férje, édesanyja, édesapja, gyermeke (nem kívánt törlendő) hátán, miközben Soros Györgyöt élteti?
  6. Akarja-e Ön, hogy naponta nyolcszor fejbe baszkodják egy rozsdás csákánnyal, miközben a szomszédjában (a Kovácsék lakásában) élő százmillió migráns ISIS harcos arabul imádkozik és még oltási könyvük sincs?
  7. Szeretné-e Ön, hogy az ellenzéki pártok – és Soros György – lebontsák a Galaxist védő határkerítést és a több ezer tonna pengedrótot az Ön nappalijában halmozzák fel, miközben a szomszédjában (a Kovácsék lakásában) élő háromszáz millió ISIS terrorista megerőszakolja az Ön Morzsi kutyáját?
Ha fenti kérdésekre Ön negatív válaszokat adott, akkor azzal egyidejűleg Ön felhatalmazta a magyar kormányt, hogy az megvédje Önt. A megvédés szerves részét képezi, hogy a kormány szabadon lophat tovább és teljes jogkörrel szarhat az Ön és kedves családja, valamint a szomszéd lakásban élő Kovács család fejére. Örökkön örökké.

Ha a fenti kérdésekre Ön pozitív válaszokat adott, akkor Ön egy hazaáruló, migránssimogató sorosbérenc, aki ellensége az igazmagyar embereknek és minden bizonnyal törvényellenes akciókra készül az ősz folyamán. Ja, és Ön egy idióta barom is a fentieken túlmenően.

Várjuk mielőbbi szíves válaszát.

Üdvözlettel: Orbán-kormány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.