2017. szeptember 30., szombat

ORBÁN BEISMERTE, HOGY SOKAT HAZUDTAK A MAGYAROKNAK MIGRÁNSÜGYBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: IVÁNYI MARGIT
2017.09.29.


...Orbán Viktor nagyon sokat tud a magyar néplélekről, ezért van ekkora hatalma: ebből az ismeretéből táplálkozik minden sikere. Csakis azt monitorozza szüntelenül, hogy a biztos szavazók legnagyobb csoportja mit hisz, mitől fél, mit és kit gyűlöl. Ő pedig ezeket az elemeket építi be a stratégiájába, hogy minél nagyobb hatalomra tehessen szert. Semmi elve, semmi különleges képessége nincs, kizárólag ez az egy, de ebben profi.

Még abban is igaza van, hogy sokat hazudtak a magyar embereknek “migránsügyben”, és ezért rettegnek. Ő hazudott, meg a kegyencei, és hazudnak éjjel-nappal, teli pofával.

Nos, ha van ördög, pont így működik, mint ő.

A Migration Aid egyébként megjegyzi: ők kizárólag azokkal a menekültekkel foglalkoznak, akiket a miniszterelnök beengedett.

Szóval Viktor, ha eddig nem jelezték volna a munkatársaid, most tőlem tudod meg: a Migration Aid csak azokat az embereket pátyolgatja itthon, akiket te beengedtél az országba. Illetve a te embereid beengedtek az utasításaidnak megfelelően. Most akkor döntsd el, hogy mi van. Vagy rúgd ki a Pintért, szántsd be a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatalt, Alkotmányvédelmi Hivatalt, és hintsd be sóval a helyüket, mert nem csinálják azt, amire te utasítod őket, vagy fejezd be az emberek hülyítését. Ebbe az országba csak az jöhet be menekültként, akit te beengedsz” – írják
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.