2017. szeptember 18., hétfő

ORBÁN VIKTOR! ÁLLJON ÁT A NÉP OLDALÁRA!

ÁTLÁTSZÓ 
- FALRAMENTAPARLAMENT BLOG
Szerző: Vágó Gábor
2017.09.17.


A nagy méltóságú Fidesz frakció sápadt vala, és reszketni méltóztatott, és öt percnyi tanácskozás után mindenbe beleegyezett.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Örömmel hallottam pártja újdonsült frakcióvezetőjének első valódi politikai nyilatkozatát. Rögvest egy megfutamodással debütált Gulyás Gergely, bátor Sir Robin módjára elszaladt a korrupcióellenes népszavazás elől, az ellenzékre hárítva a felelősséget. Azt ígéri, hogy majd a Fidesz frakció megszavazza törvényjavaslatot, ha az ellenzék benyújtja a korrupciós jellegű bűncselekmények elévülési idejének növeléséről szóló jogszabály-tervezetet.

Sajnálatos módon oly sok alkalommal ígérgettek, hitegettek minket ellenzékieket, és a magyar népet is, hogy elvesztettük a bizalmunkat Önökben. Számos példát felhozhatnék, de maradjunk csak a korrupció tárgyánál. Elszámoltatást ígértek, erre Kocsis István, a 2010 előtti világ korrupciójának emblematikus figurája, miniszteri beiktatásra jár a Parlamentbe. Azt ígérték, hogy levágják a kezét annak, aki lop. Hiába tudnának fél kézzel is gombot nyomogatni a biorobottá lefokozott képviselőik, de egy esetben sem történt komoly retorzió. Meggyes Tamás volt képviselőjüket, polgármesterüket is csak az elévülés mentette meg a bíróságon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.