2017. szeptember 5., kedd

PRIMITÍV TÖRZSET FEDEZTEK FEL A MAGYAR ŐSERDŐBEN

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Zsebesi Zsolt
2017.09.04.



A világtól elzárt törzsön páni félelem lett úrrá a hír hallatán, hogy idegen törzsbéliek érkezhetnek hozzájuk. Nyaralni.

A távoli Kis-Balaton mentén primitív kultúrát fedezett fel a magyar média. A 21. századi civilizált emberre megszólalásig hasonlító népcsoport, de inkább törzs zárt világban él, minimális kapcsolatot tart fenn a külvilággal. Az érintkezés a Föld nevű bolygó realitásaival jórészt csak közvetett úton, a médián, azon belül is a televízió képernyőjén keresztül valósul meg. Így aztán semmi különös nincs abban, hogy egészen sajátságos, szinte fantasztikus torz képük van az ott élőknek más embercsoportokról.

Az esztergályhorváti törzs törzsfőnöke, Rékási Csabáné az arra vetődött hírlapíróknak elmondta, hogy a törzs tagjai már attól is szörnyen megrémültek, amikor egyetlen egy, nem a törzshöz tartozó idegen bukkant fel a környéken, az pedig páni félelmet és vad gyűlöletet váltott ki belőlük, hogy úgy nevezett nyaralókra is lehet számítani, akik ugyancsak távoli és ismeretlen törzsek tagjai lesznek, akiknek szándékait a helyiek nem ismerik.

Azt ugyan tudják, hogy nyaralni jönnek, de ez a fogalom errefelé ismeretlen. Ezért meg vannak győződve, hogy csak ellenséges szándékaik lehetnek, annál is inkább, mert a kis ablakon, amit a magát közszolgálatinak nevező állami televízió nyit a világról az Esztergályhorvátiban élő primitív törzs számára folyamatosan ezt sulykolják.

Nyilván azért, hogy ezek a naiv és a természettel harmóniában élő, egyszerű emberek ne essenek a veszélyes migráns hordák áldozatául, amelyek nagy előszeretettel keresik Európában vándorolva az Esztergályhorvátihoz hasonló helyeket, hogy ott elvegyék a helyi törzs lakóinak munkáját és csúf erőszakot tegyenek érintetlen ősi kultúrájukon. (Nem beszélve a törzs érintetlen leányairól.)...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.